Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İcten Mesajlar

İcten Mesajlar
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
En icten mesajlar

İcten sozler

Duygular vardır anlatılamayan, sevgiler vardır kalplere sığmayan, dostluklar vardır hicbir şekilde yıkılmayan, bazı insanlar vardır asla

Eğer herkes dost sandığı kimselerin bir de kendi arkasından soylemiş olduklarını duysaydı, dunyada pek az dost kalırdı

İsmini duvara yazdım kotu kalpli insanlar sildi,ismini kumsala yazdım deniz sildi,kalbime yazdım onuda senden başkası silemez dedim

Hayatta iki kişi tanıdım Birisi ruyalar kadar uzak sen, diğeri sevgililer kadar yakın ben Hayatta iki kişi tanıdım Birisi asla benim olmayacak sen, diğeri senden başkası olmayacak sen

Dostlar ırmaklar gibidir; kiminin suyu az kiminin cok, kiminde ellerin ıslanır sadece kiminde ruhun yıkanır boydan boya

Guler yuzle soylenen bir yalanı bir anda yuttuğumuz halde acı gerceği ancak damla damla yutarız

Benden seni seviyorum dememi istiyorsun Ben ise seni sevmekle yetinmek istemiyorum seni olunceye dek hayatimin her aninda yasamak istiyorum

Dost deniz kenarındaki taşlara benzerOnce tek tek toplarsın sonra birer birer denize atarsın ancak bazılarına kıyamazsınİşte sen o kıyamadıklarımdansın

Zaman gelir yollarına kar yağar,etrafını huzun bulutları sararsa,ne zaman bir dosta ihtiyac duyarsan dost olabildiğim kadar burdayım

Hep zamana yenik duştuk esiri olduk anlamsız koşuşturmalarınama bir kez adını yureğimize kazıdığımız dostlarımızı hicbir zaman unutmadık

Bir gul olmak isterdim! Neden mi? Beni koparıp kokladığında vucudunun derinliklerine girip bir daha oradan cıkmamak icin

Elimde denizden cıkardığım bir midye kabuğu var Denizden o kadar uzakkiTıpkı benim sana uzak kaldığım gibi

Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana,uzakta olduğun icin tutkunum sana! hani en guzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun icin tutkunum sana

An gelir insan gulerken ağlarmış, gozyaşları sel olup kalbine akarmış Kahkaha bir maske derler bilir misin? İnsan sevdiğinden ayrılınca bu maskeyi takarmış

Gunaydın yureğime yağmur gibi yağan gece mi yıldız yıldız bezeyen karanlığımı dolunay gibi aydınlatan gunaydın

Gunaydın gecenin karanlığında yolunu kaybetmişlere yol gosteren kutup yıldızım seher vakti yapılan ve kabul olunan duam gunaydın

858,523Konular
981,265Mesajlar
31,118Kullanıcılar
humeyracskSon üye
Üst Alt