Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Içten olanı mı yaptım belirli değilim

Içten olanı mı yaptım belirli değilim
0
139

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar 2 gün önce bütün 4 takvim bir ilişkim vardı cümleye böyle başlayınca varsayım ettiğiniz üzere artık yok Kız arkadaşımla üniversitede 1 sınıfta tanışmıştık ve kısa bir vakit sonradan sevgili olduk Birincil 3 yılımız rüya gibiydi desem yalan olmaz kavgalarımız maksimum 1 2 saat sürüyordu ama son yılımız da bir okadar abuk subuk geçti Böylece küçük şeyler için kavga ediyorduk fakat pireyi deve yapıp 2 3 gün konuşmuyorduk Aşırı derecede öfkeliydi birçok konuda ( bunu ikimizde kabul ettik) Çoğunlukla kavgalarımızı çabuk sonlandırmak isteyen bendim o defalarca üzerine gidilip halledilmesi gerektiğini savunurdu oysa üzerine gittikçe durum daha da büyüyordu Ilk başlarda hatasını kabul ederdi son yılımızda ise 1 kere deha özür dilemedi hiçbir hatasını kabul etmedi ben her zaman düzelicek eskiye dönecek diye umut ettikçe o daha da kötüye gitti benim gözümde Ona daima sırtımdaki yükleri azaltan sensin derdim ama son zamanlarda anlayacağınız üzere dertlerime dert eklemeye başladı ve bende kendi fikrimce yapılması gerekeni yaptım ve terketmek istediğimi söyledim Huzursuzum özlemiyorum dersem yalan olur oysa her yerde açtırmak da çok abuk subuk geliyor siz olsanız ne yapardınız ?

858,497Konular
981,951Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt