Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

idare etmek ne demek?

idare etmek ne demek?
0
144

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
idare etmek ne demek,idare etmek anlamı,idare etmek deyimi

İdare etmek: 1 Yonetmek, cekip cevirmek 2 Tutumlu olmak, kullanmak 3 Elvermek, yetmek, yetişmek, korumak, kurtarmak 4 Hoş gormek, goz yummak 5 Ortbas etmekBu ayakkabıyı bu fiyata veremem, cunku idare etmez

Similar threads

yönetmek ne çağırmak,idare etmek anlamı,idare etmek deyimi idare etmek: 1 Idare Etmek, çekip döndürmek 2 Tutumlu almak, göstermek 3 Elvermek, yetmek, yetişmek, gözetmek, kurtarmak 4 mazur görmek, göz yummak 5 Örtbas etmekBu ayakkabıyı bu fiyata veremem, çünkü yöneticilik etmez*
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
İslamda Karı kocanın karşılıklı gorevleri dinimizde Kocanın gorevleri dinimizde Kadının gorevleri İslamda Eşlerin birbirlerine karşı gorevleri Aile ve aile fertlerinin karşılıklı gorevleri pedagoji, sosyoloji, hukuk vb bilimlerin alanına giren onemli konulardan biridir Bu bilimlerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
tutum yatırım ve turk malları haftası hakkında yazı, tutum yatırım ve turk malları haftası ile ilgili yazılar Tutum Yatırım ve Turk Malları Haftası nereden cıktı? Kurtuluş Savaşı ’nda duşmanlar yurdumuzun bircok yerlerini yakıp yıktılar Evlerimiz, harmanlarımız ateşe verildi El...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Yalan soylemek Yalan soylemek haramdır, cok buyuk gunahtır Olmemek icin leş yemek caiz olduğu gibi, olumden kurtulmak icin yalan soylemek de caizdir (Hadika) Hazreti Sevban buyurdu ki: (Her yalan gunahtır Ancak bir Muslumana faydası dokunan veya bir Muslumanın zararını kaldıran yalan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Yerli Malı Haftası ile İlgili Yazı Yerli Malı Haftası ile İlgili Kompozisyonlar Yerli Malı Haftası ile İlgili Kompozisyon Orneği İnsanların parasını, malını eşyalarını, zamanını ve sağlığını gerektirdiği gibi korumak ve kullanmasına tutumlu olmak denir Tutumluluk hicbir zaman cimrilik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,478Konular
981,309Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt