Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İddia: Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı İstifa Etti!

İddia: Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı İstifa Etti!
0
60

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
s-3138f3f04552927b192a28d8748aa614159f7df9.jpg

GÜZEL Parti İstanbul Vilayet Teşkilatı Kurucu İdare Heyeti Üyesi Ali Kıdık, Türk Hava Yolları İdare Heyeti Lideri İlker Aycı’nın istifa ettiğini öne sürdü. Kıdık’a nazaran istifa yarın açıklanacak.

GÜZEL Parti İstanbul Vilayet Teşkilatı Kurucu İdare Konseyi Üyesi ve İBB Meclis Üyesi Ali Kıdık, Twitter hesabından kıymetli bir iddiayı lisana getirdi.

Havacılık alanındaki değerlendirmeleriyle bilinen Kıdık, Türk Hava Yolları İdare Konseyi (THY) Lideri İlker Aycı’nın istifa ettiğini belirtti.

Bir evvelki paylaşımında Aycı'nın istifasının istendiğini kaydeden Kıdık, daha sonra şu paylaşımı yaptı ????

Similar threads

Yönetim Kurulu Başkan Vekili Muzaffer Akpınar’ın istifa ettiği ve yerine İTO Başkanı Şekib Avdagiç’in getirildiği iddia edildi. İstifa eden İlker Aycı’nın yerine ise THY Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Bolat'ın göreve getirileceği belirtiliyor. İYİ Parti İstanbul İl Teşkilatı Kurucu Yönetim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Türk Hava Yolları'ndaki (THY) İdare Konseyi ve İcra Komitesi Lideri misyonlarından istifa ettikten sonra Hindistan Havayolları CEO'su olarak atanan İlker Aycı, misyonu bıraktı 14 Şubat'ta Tata Sons yönetimi, Türk Hava Yolları'nın eski CEO’su İlker Aycı'yı Air India'nın CEO'su ve Genel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Türk Hava Yolları (THY)Yönetim Heyeti Lideri İlker Aycı vazifesinden istifa ettiği argümanları doğrulandı. Aycı'nın yerine Prof. Dr. Ahmet Bolat'ın getirildiği açıklandı. İlker Aycı Demirören Haber Ajansı'nın aktardığına göre İlker Aycı'nın yerine şirkette Yatırım ve Teknolojiden Sorumlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Türk Hava Yolları (THY)Yönetim Heyeti Lideri İlker Aycı misyonundan istifa ettiği argümanları doğrulandı. Aycı'nın yerine Prof. Dr. Ahmet Bolat'ın getirildiği açıklandı. İlker Aycı Demirören Haber Ajansı'nın aktardığına göre İlker Aycı'nın yerine şirkette Yatırım ve Teknolojiden Sorumlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
THY İdare Şurası Lideri İlker Aycı’nın, yakın arkadaşı ve Giresunspor’un eski lideri Mustafa Temel Bozbağ’ın sahibi olduğu yenigiresun.net isimli siteye, ‘içerik bedeli’ ismi altında aylık 200 bin TL ödeme yaptığı tez edildi. Türk Hava Yolları (THY) çalışanları pandemi nedeniyle maddi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,506Konular
983,000Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt