Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İddia yüzündenmiş

İddia yüzündenmiş
0
46

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Iddia yüzündenmiş ünlü basketbolcu Milica Daboviç çocukluğundan beri sporla ilgilenmektedir farklı alanlardada faaliyet devam etmek isteyen Daboviç röportajında neler demiş bakalım haberimizde BJK KOVDU TELEVİZYONA HAZIRLANIYOR! 1548632256 1548632256 iddiayuzundenmis5c4e40c3d179diddiayuzundenmis5c4e40c3d179d http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabermmmmmmmm%281%29&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg BEŞİKTAŞLI BAŞKETBOLCU MİLİCA DABOVİÇ, FHM DERGİSİ'NİN ŞUBAT SAYISINA SOYUNDU Sekiz yıldan bu yanlamasına basketbol oynayan, birincil derslerini babasından alan Milica Daboviç, daha önce Belgrad'ın Beopetrol, Crvena zvazda ile Vojvodina'nın Novi Sad takımlarında oynadı Beşiktaş'a gelmeden önce Rusya ve Fransa'da kariyerine aralıksız genç oyuncu, 'Özellikle kadınsanız başarmak inanılmaz bir duygu, çünkü bu bağımsız olduğunuz ve istediğiniz şekilde yaşayabileceğiniz anlamına geliyor Bana albenili gelen erkeğin basmakalıp olmaması gerekiyor, profesyonel olmasa bile hobi olarak spor yapması gerekir Benim için en önemlisi antrenmanlarım Bağlı arkadaşlarımla dışarı çıkma, Skype'deki ailem ve Facebook'taki dostlarımla hitabe fırsatı buluyorum Eğer isterseniz herşey için süre bulabilirsiniz' dedi Dövmelerinin güç, sevgi ve mutluluğu sembolize ettiğini söyleyen Daboviç, yunusların zeka ve iyiliği simgelediğini belirtti Bir arkadaşıyla girdiği iddiayı kaybettiği için dövmelerini göstermeyi kabul ettiğini kaydeden basketçi, 'Takım arkadaşlarım bana, bana benzemek istediklerini söylüyor' dedi  

858,506Konular
983,080Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt