ideal erkegin nasıl sorusuna cevaplar İDEAL ERKEĞİM NASIL BİRİ (Yaş 22) Yakışıklı Cana Yakın Fiziksel durumu iyi Beni merakla dinleyecek Mizah anlayışı gelişmiş Gücü kuvveti uygun İyi giyinen Her konuda haz sahibi Sürpriz yapmayı seven Romantik ve hayal gücü gelişmiş İDEAL ERKEK NASIL BİRİ gözden geçirilmiş liste (Yaş 32) İyi görünümlü* tercihen kafasında saçı olan Arabadan inerken kapıyı açan* yemeğe gittiğimizde sandalyemi tutan Fiyatı Yüksek bir restorana götürecek değin parası olan Konuşmaktan çok* dinleyen Fıkra anlattığımda katıla katıla güler yüzlü Alışverişte paketlerimin hepsini zahmetsiz taşıyacak dek gücükuvveti yerinde minimum 1 kravata sahip Yaptığım yemekleri beğenen Doğumgünü ve yıldönümlerini unutmayan Haftada asgari 1 kere romantik olabilen İDEAL ERKEK NASIL BİRİ baştan gözden geçirilmiş liste (Yaş 42) Çok da çirkin yok (Bitmiş saçsız olabilir) Ben binmeden arabayı hareket ettirmeyen İşinde disiplinli Fırsat epeyce akşam yemeğine Mac'e götüren Beni dinlerken başını sallayan Anlattığım fıkraların can müşteri yerlerini hatırlayan Evdeki eşyaların yerini değiştirmeme destek edecek değin gücükuvveti yerinde olan Göbeğini kamufle edecek şekilde kıyafet seçen Şampanya açmayı bilen Klozetin kapağını indirmeyi unutmayan Birçok haftasonu traş olan İDEAL ERKEK NASIL BİRİ yeniden gözden geçirilmiş liste (Yaş 52) Burun ve kulağının içindeki kıllar fazla uzun olmayan Kalabalık içinde gaz çıkarmayan Para isteme alışkanlığı edinmemiş Ben birşey anlatırken uyuyakalmayan Benzer fıkrayı daima anlatmayan Haftasonları poposunu koltuktan kaldıracak kadar gücükuvveti yerinde olan Ayağındakı 2 çorap benzer renk olan ve temiz iç çamaşırı giyen TV karşı akşam yemeğinden hoşlanan Adımı unutmayan Ara Sıra traş olan İDEAL ERKEK NASIL BİRİ bitmiş gözden geçirilmiş liste (Yaş 62) Minik çocukları ürkütmeyen Banyonun nerede olduğunu hatırlayan Bakımı fazla masraflı olmayan Mümkün olduğu değin sessiz horlayan Neye güldüğünü birden unutmayan Destek almadan ayağa kalkabilecek dek gücükuvveti uygun olan Giyinen Lapa yiyeceklerden hoşlanan Dişlerini nereye koyduğunu unutmayan En son ne zamandı* hatırlayan İDEAL ERKEK NASIL BİRİ son defa gözden geçirilmiş liste (Yaş 72) Nefes Alan!!!