Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ideal erkek boyu ve kız arkadaslar

Ideal erkek boyu ve kız arkadaslar

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar 1999 doğumluyumBasketbol oynuyorum ve 185 cm boyum varÇevremdekiler kız arkadaş konusunda büyük sorunlar yaşayacağımı düşünüyorlar(ileride) bu doğrumudur? Ideal erkek boyu nedir?

Similar threads

efendiler geçtiğimiz yıl hoşlandığım bir kız vardı, fakat bi nedenle olmadı pek ayrıntı yazmadım Neyse ben olmayınca unutmaya çalıştım unutulur mu hayır? O yıl bitti biz 10sınıf olduk Bu sene aynı serviste okula gidiyoruz takriben 50 dk falan yol var neyse birincil 23 gün öyle konuşmadık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
İdeal Penis Boyu Nedir? 18 yaşında 181 boyun 73 kilo bir gencimPenis Boyum 21 cm yaşıtlarım yaşıma göre anormal olduğunu söylüyorlar ve bu benim aklımı çok kurcalıyor bu konuyu kimseye açamadımO yüzden buraya yazmaya karar verdimAynı zamanda ilişkide bir problem oluşturur mu bunuda söylerseniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Merhaba arkadaşlar Ilk ilk kez imlâ azıcık uzun olabilir ama lütfen okuyun Kendimi tanıtayım 18 yaşında üniversiteye hazırlık sürecini ikinci kez geçiren bir erkek kardeşinizim (birincil yıl hedefimi tutturamadım) Evet arkadaşlar belli başlı mevzum şu: Bu yaşıma değin hiç kız arkadaşım olmadı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
İdeal Kilo Hesabı Nasıl Yapılır İdeal klonuzun kac olduğunu merak ediyorsanız hemen sizlere kısaca İdeal klo hesabı yapabilirsiniz Bir kişinin ideal olması gereken kilosunu bulmak icin ceşitli yollar ve hazırlanmış cetveller vardır Her zaman uygulanabilecek şu basit formul eskiden beri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
İdeal Kilo Hesabı Nasıl Yapılır İdeal klonuzun kaç olduğunu merak ediyorsanız hemen sizlere kısaca İdeal klo hesabı yapabilirsiniz Bir kişinin ideal olması gereken kilosunu bulmak için çeşitli yollar ve hazır cetveller vardır tekrar tekrar uygulanabilecek şu kolay formül vaktiyle beri sık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
858,497Konular
982,116Mesajlar
30,077Kullanıcılar
profesor1881Son üye
Üst Alt