Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ideal eş!!!!

ideal eş!!!!
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
ideal eş!!!! Her şeyden önce bir Türk kadını eğitimli olmalı Eğitim, özellikle kadınların eğitim eksikliği ülkemizin en büyük sorunlarından birisi Eğitim almış bir bayan iyi ve kültürlü bir benzeşen, öğretici, yaratıcı bir annedir aynı zamanda ayakları üzerinde durabilen enerjik bir kadındır Bence bir kadın erkeğinin (eşinin)her şeysi olabilmeli Eğitim almış ve bununla birlikte çalışan bir bayan işinde başarılı olduğu dek, evinde de olmalı Anneliğini ve bir bayan (bir benzeyen) olduğunu unutmamalı ‘’Bende çalışıyorum’’ ‘’Para kazanıyorum’’ kadınların görevlerini asla unutturmamalı Eşine, annesi kadar karşılıksız sevgi ve alaka gösterebilen, arkadaşı (dostu)değin vefalı, saygılı; sevgilisi değin her an dar ve coşku dolu bir kadın çok iyi kadındır Erkeğinin varlığına ve yokluğuna kanaat eden, her zaman eşine yardım ve kuvvet veren, sevgi ve saygı dolu, eğitimli çalışan kadın; hele fakat evinde zevkle çalışan, çocuklarını en iyi şekilde geliştirmek için çabalayan vefalı bir benzeşen, önünde şapka çıkartılacak kadındır Erkekler ve Kadınlar görevlerini bildiği sürece, hürmet var olduğu sürece sorunlar azalacak hatta adamakıllı ortadan kalkacaktır Alışılmış üstü durumlar dıştan,(rahatsızlık vs) erkeklerin kadınların işlerini yapmalarını pekte uygun bulmuyorumKendisi istediği, eşiyle mutfakta yada o meslek yaparken geçireceği süreyi birlikte devretmek namına karısına yardımcı erkeklere ne ala Ama kadının eğitim almış ve çalışıyor olmasını mazeret göstererek erkeğinden ille de takviye beklemesine, hatta kadının görevlerini erkekle paylaşmasını hiç doğru bulmuyorum Anadolu’daki ve köylerimizdeki kadınlarımız tipik Türk kadını, misal bir benzer ve ideal bir annedir Vefalı,sadık hürmet dolu Onların tek eksikliği eğitim alamamış olmalarıdır Eğitim alma fırsatı tüm kadınlara verildiğinde; işlerinde, evlerinde mükemmeller yaratan eşler, anneler göreceksiniz ÇÜNKÜ KADINLAR ÇOK KUTSAL VE SON DERECE FEDAKAR,ÜRETKEN VARLIKLARDIR!!!  

858,497Konular
981,955Mesajlar
29,954Kullanıcılar
umutkya2941Son üye
Üst Alt