İdil(Selin Demiratar) Adanalı dizisinden ayrıldı! mehmet akif alakurt sevgilisi selin demiratar adanalı dizisinden niçin ayrıldı adanali idil neden cikti adanalıdaki idil öldü adanalı idilin öldüğü sahne Adanalı dizisini seyredenler son bölümde İdil in vurulmasıyla şok yaşadıEminim birçok kişi İdil(Selin Demiratar) in akibetini merak ediyordur Daha fazla bekletmeden sizlere Adanalı dizisinin güzel oyuncusu İdil'in akıbetini söylüyorum Son bölümde vurulan İdil artık dizide yok! Hayranları koskocoman endişe yaşayacak buna eminim arkadaşlar iki yılı aşkın süredir dizide görmeye alışık olduğumuz İdil son bölümde rol gereği öldürülerek dizideki rolüne son verildi Magazin ve internet sayfalarına konuyla ilgili öbür direktifler gelsede sizlere en inandığım ve güvendiğim haberi aktarıyorum 1549054 1549054 idilselindemirataradanalidizisindenayrildi5c4de624c1477idilselindemirataradanalidizisindenayrildi5c4de624c1477 idilselindemirataradanalidizisindenayrildi5c4de624c1477 Adanalı Dizisinden Selin Demiratar (idil) Neden Ayrıldı İki yıldır dizide bulunan başrol oyuncularından biri Adanalı’dan ayrıldı Nejat İşler’in “Kapalıçarşı dizisinin kadrosundan ayrılmasının ardındaki şok bir ayrılık da “Adanalı dizisinde yaşandı Dizinin başrol oyuncularından Selin Demiratar, dizinin kadrosundan ayrıldı İki yıldır dizide rol bölge Demiratar, geçen yıl Maraz Ali karakterini canlandıran rol arkadaşı Mehmet Akif Alakurt ile aşk yaşamaya başlamıştı “Sevgiliyle dizi çekmek çok zor Bence sevgililer benzer projede rol almamalı diyen Demiratar, projeden ayrıldı Demiratar, önümüzdeki hafta ekrana gelen bölümde rol gereği öldürülecek ve diziye veda edecek Selin Demiratar’ınilginç talepleri nedeniyle ‘Adanalı’ dizisinin kadrosundan çıkartıldığı belirtildi “Adanalının cuma günü ekrana gelen bölümünde devamlılık gereği öldürülen olan Selin Demiratar, “İdil Başkomiseri oynadığı diziden can atarak ayrıldığını açıklamıştı Oysa dizinin yapım şirketi Işlem Film’den gelen bilgiler ise Demiratar’ın kaprisleri yüzünden işinden olduğu yönünde Dizinin Maraz Ali’si Mehmet Akif Alakurt’la da takriben bir yıldır birlikte olan Demiratar, diziden gerçekte 39 bölümde ayrılmayı istediğini söyledi ve “Bu sezon zaten dizinin hikâyesi de, konsepti de değişti, geçen sene başladığımız gibi devam etmedi Dizinin kitlesi değişince müsaade istedim fakat üretim ekibimiz 47 bölüme dek devam etmemi istedi, ben de 7 – 8 bölüm daha çektim ve ayrıldım Kariyerim açısından diğer bir projede yer olmak istedim Bir sorun yok Mehmet(Akif Alakurt) diziye devam ediyor, ben de sete ziyarete gidiyorum dedi Ancak Demiratar’ın kendi isteğiyle değil, yapımcının isteğiyle dizide öldürüldüğü ortaya çıktı güya Demiratar, sevgilisi Mehmet Akif Alakurt ile başrolü paylaşmasının da etkisiyle sette kesintisiz kapris yapmaya başladı Sabah akşam suşi ve kebap isteyen, 0300’te özellikle bir pizza zincirinden pizza talep eden, çekim yerlerini beğenmeyen, istenen performansı da gösteremeyen Demiratar, üretim ekibinin sinirlerini fazla zorlayınca konu yapımcı çift Ali ve İnci Gündoğdu’ya intikal etti 1549054 1549054 idilselindemirataradanalidizisindenayrildi5c4de624c7659idilselindemirataradanalidizisindenayrildi5c4de624c7659 idilselindemirataradanalidizisindenayrildi5c4de624c7659 Özür kabul edilmedi Demiratar’ı iki kere karşılarına alıp konuşan çift, sonuç alamadı Bunun üzerine Gündoğdu çifti, Demiratar’a iki hafta önce “Haftaya seni öldürüyoruz diye haber yolladı Yapımcılardan özür dileyen ve benzer durumları tekrarlamayacağını söyleyen Demiratar’ın ricası kabul edilmedi ve diziye veda etmek zorunda kaldı Dizinin bu bölümüne Kıvanç Tatlıtuğ ile flört eden Türkiye Güzeli Ebru Şam, komiser Esra karakteriyle katıldı İşte Adanalı dizisinin yeni güzeli Ebru Şam id 1549054 1549054 idilselindemirataradanalidizisindenayrildi5c4de624cd2d2idilselindemirataradanalidizisindenayrildi5c4de624cd2d2 idilselindemirataradanalidizisindenayrildi5c4de624cd2d2 1549054 1549054 idilselindemirataradanalidizisindenayrildi5c4de62557a01idilselindemirataradanalidizisindenayrildi5c4de62557a01 idilselindemirataradanalidizisindenayrildi5c4de62557a01