ido ve sevgilisi ido ve sevgilisi, ibrahim tatlısesin oğlu ido, sevgilisi kim, melisa aslı pamuk, resimler, haberileri burada arkadaşlar İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna!oğlu İdo, ilk kez sevgilisiyle objektiflere yakalandı Melek'lerim Sevgili kim; Bayan Turkey'in birincisi Melisa Aslı Pamukidovesevgilisi5c4e91e371f63alt 1548653019 1548653019 idovesevgilisi5c4e91e3a56a1idovesevgilisi5c4e91e3a56a1 idovesevgilisi5c4e91e3a56a1 1 Bugüne değin kız arkadaşıyla objektiflere hiç yakalanmayan İdo, önceki akşam Miss Turkey birincisi Melisa Aslı Pamuk'la görüntülendi Flaşları umursamadı İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna’oğulları ido, önceki akşam Куклы'te, bu yılın Miss Turkey birincisi Melisa Aslı Pamuk'la objektiflere takıldı Arkadaşları ve Pamuk'la beraber akşam tekrar tekrar, yanıt yiyen Ido, çıkışta patlayan flaşları umursamadı İdo'unesco otomobilinde Mekandan birlikte meydana çıkan İdo ve Pamuk, görüntülenmelerine rağmen istiflerini hiç bozmadı Arkadaşlarıyla vedalaştıktan sonra beraber İdo'unesco otomobiline binen çift, basın mensuplarının sorularını ise yanıtsız bıraktı 10 AY TANİŞİYORUZ Melisa Aslı Pamuk, dün yaptığı açıklamada ise İdo, yahut da yalnızca dost olduklarını söyledi: “Yakında Miss Universe için Brezilya'ya gideceğim Gitmeden önce arkadaşlarımla eğlenceli müsamaha istedim İdo'yu ve 10 aydır tanıyorum Beni kızartılması sonunda havva'nın o bıraktı, fakat sadece arkadaşız Zaten yarışma öncesi bağırarak bir şey olamaz