Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Idrar testi yalnış çıkabilirmi.

Idrar testi yalnış çıkabilirmi.
0
96

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Idrar testi yalnış çıkabilirmi Adetime 9 gün varbu sabahtan miğdem böylece fenaki ya üşttüm yada diğer bişey varnescafe bile içemiyorumidrar testi yalnış çıkarmı 2 gün önce yapmıştım şu erken gösternelerdenyardım edin arkadaşlar  

Similar threads

İdrar testi yaptim ikinci cizgi cok hafif belli merhaba arkadaslar Adetime 5 gün var ve dayanamayıp idrar testi yaptım ve ikinci çizgi çok silik çıktı İki defa yaptım ikisinde de silik Aksaklık dürüst WC ye gidince peceteye çok açık renkte kan geldi Bu durumla karşılaşıp gebe olan var mi  
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
lütfennn bana asistan olun arkadaşlar neolurrrr:(:( arkadaşlar bilgileriniz için teşekkür ederim be yeni aza oldum bana yardımcı olursanız fazla sevinirim benim anlatacaklarım azıcık uzun kusura bakmayın benim adetlerim gecikmez zamanınında olurum lakin geçen ay ocak ayının 15inde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Adetime 2 gün var acaba hamilemiyim Ya benim adetime 2 gün var adet olacak mis im gibi hissediyorum 15 gündür Goguslerim ağrıyor sertleştiler midem kaziniyor sürekli aç hissediyorum Kasiklarim da batma lar oluyor dün sıradan idrar testi yaptım negatif sizce gebe olma ihtimali m...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
ne yapacağımı bilmiyorumm:( meleklerim bana destek edin lütfen çocukluğumdan beri tanışıyorduk sıkça konuşurduk ve benimle çok düzgün konuşurdu hiçbi kötü laf ya da konu konuşmazdı tüm gün neler yaptığını anlatırdı ve beni fazla sewdiğini söylerdiÇok iyi geçiniyorduk ve birbirimize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
mesigna aylık iğne kullananlar mesigna mesigna iğne aylık iğne kullanımı aylık kullananlar merhaba herkese, ben 3 yıl aralıksız mesigna aylk iğne kullanarak korundum, bırakalı bütün bir yıl oldu, bu zaman kapsamında eşim korundu ve son üç aydır da her ikimzde korunmadan ilişkiye giriyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,497Konular
981,937Mesajlar
29,945Kullanıcılar
estele4433Son üye
Üst Alt