Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İETT Otobüsü Araziye Uçtu: '3-4 Tane Erik Ağacım Var, Hepsini Yıkmış'

İETT Otobüsü Araziye Uçtu: '3-4 Tane Erik Ağacım Var, Hepsini Yıkmış'
0
55

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
s-e56a02db3d4dc042707d4ac58798de6cb7cced26.jpg

Sultangazi'de sefere kısa müddet evvel başlayan İETT otobüsü yol kenarındaki toprağa uçtu. Otobüsün şimdi yolcu almamış olması muhtemel bir facianın önüne geçerken sürücü kazayı yara almadan atlattı. Otobüs yüzünden ekinleri ziyan gören yaşlı bir bayan '8 yıldır burayı ekiyorum. Kazadan ötürü ekinlerim ziyan gördü. 3- 4 tane erik ağacım var hepsini yıkmış' dedi.

Kaza, Yunus Mahallesi Mevlana Bulvarı'nda saat 08.30 sıralarında meydana geldi. 

Kısa mühlet evvel sefere başlayan ve şimdi yolcu almamış olan 34 LGC 89 plakalı İETT otobüsünün teze nazaran freni arıza yaptı.

Durumu fark eden sürücü, etrafa ziyan vermemek için otobüsün direksiyonunu yol kenarındaki toprağa çevirdi. Otobüs süratle yere yanlışsız uçtu.

Sürücü kendi imkanlarıyla otobüsten çıkarken, şimdi yolcu almamış olması mümkün bir facianın önüne geçti.

Kazadan ötürü yerdeki ekinleri ziyan gören Beyihe Sarıyer, "Sabah 08.00'da kalktım. Bana bahçemizde otobüs daldı dediler. 8 yıldır burayı ekiyorum. Kazadan ötürü ekinlerim ziyan gördü. 3- 4 tane erik ağacım var hepsini yıkmış" dedi.

858,475Konular
981,228Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt