Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İffet 15.Bolumde calan şarkı Emre Aydın hoşcakal sozleri

İffet 15.Bolumde calan şarkı Emre Aydın hoşcakal sozleri
0
114

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
İffet Dizisi 15Bolumde calan şarkı
İffet 14 Ocakta calan şarkı Emre Aydın Hoşcakal

Emre Aydın Hoşcakal şarkı sozu

Sen hic gormedin
Su vermeye benzedik
Plastik ciceklere
Hic gormedin

Sen hic gormedin
Dans ettik durmadan
Kırık camlar ustunde

Sen oyle sana benzeyen her şey gibi
Erirken avuclarında ben
Unutuyorum

Hoşcakal
Olacaklar sensiz olsun
Daha durmam boşluklarında ben
Unutuyorum

Sen hic gormedin
Baştan boyle yazılmış
Yok kimsesi kimsenin
Hic kimsenin

Sen hic gormedin
Sonu baştan yazılmış
Bitti bitti bitti kelimelerim

Sen oyle sana benzeyen her şey gibi
Erirken avuclarında
Ben unutuyorum

Hoşcakal
Olacaklar sensiz olsun
Unutuyorum

Hoşcakal
Olacaklar sensiz olsun
Unutuyorum

Hoşcakal
Olacaklar sensiz olsun
Daha durmam boşluklarımda ben
Unutuyorum
Unutuyorum

Similar threads

Emre Aydın Hoşcakal şarkı sozu Sen hic gormedin Su vermeye benzedik plastik ciceklere hic gormedin sen hic gormedin dans ettik durmadan kırık camlar ustunde sen oyle sana benzeyen her şey gibi erirken avuclarımda ben unutuyorum hoşcakal olacaklar sensiz olsun daha durmam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
emre aydın hoşcakal sozu, emre aydın hoşcaka sozleri, Sen hic gormedin Su vermeye benzedik plastik ciceklere hic gormedin sen hic gormedin dans ettik durmadan kırık camlar ustunde sen oyle sana benzeyen her şey gibi erirken avuclarımda ben unutuyorum hoşcakal olacaklar sensiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Emre AydınHoşcakal şarkısı nota Emre AydınHoşcakal Akor, tab, nota imagesemreaydinhoscakalakor5adaaf4530943 Em Bm Sen hic gormedin su vermeye benzedik A Bm Plastik ciceklere hic gormedin Em Bm Sen hic gormedin dans ettik durmadan A Bm Kırık camlar ustunde Bm Em Sen oyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Namus Dizisi 15Bölümde çalan şarkı Namus 14 Ocakta çalan şarkı Emre Açık Fikirli Hoşçakal Emre Okumuş Hoşçakal şarkı sözü Sen hiç görmedin Su vermeye benzedik Plastik çiçeklere Hiç görmedin Sen hiç görmedin Dans ettik tekrar tekrar Kırık camlar üstünde Sen böylece sana eş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Emre Okumuş Hoşçakal Sen hiç görmedin Su vermeye benzedik plastik çiçeklere hiç görmedin sen hiç görmedin dans ettik tekrar tekrar kırık camlar üstünde sen öyle sana benzeyen her şey gibi erirken avuçlarımda ben unutuyorum hoşçakal olacaklar sensiz olsun daha durmam boşluklarında ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,489Konular
981,517Mesajlar
29,655Kullanıcılar
yusuf2149Son üye
Üst Alt