Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İffet 7.Bolumde Calan şarkı Paramparca 12 Kasım

İffet 7.Bolumde Calan şarkı Paramparca 12 Kasım
0
103

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
İffet dizisi 12 kasımda calan şarkı paramparca sozleri
Halil sezai paracıkoğlu paramparca şarkı sozu

Olu aşk diyarlarına beni sen attın da
İcim paramparca
Viraneyim yalan oldum
Sesin yankı olur boğar her adımda
İcim paramparca
Viraneyim duman oldum
Haykırsam
Ellerimi acsam yalnız sana
Ağlasam cocuk gibi
Eskileri anlatsam
Derviş gibi abdal gibi tapar gibi
Paramparca
Haykırsam cocuk gibi

Similar threads

Halil Sezai Paracıkoğlu Paramparca Sozleri Halil Sezai Paracıkoğlu Paramparca Şarkı Sozleri Olu aşk diyarlarına beni sen attın da İcim paramparca Viraneyim yalan oldum Sesin yankı olur boğar her adımda İcim paramparca Viraneyim duman oldum Haykırsam Ellerimi acsam yalnız sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Halil Sezai Paracıkoğlu Paramparca Şarkı Sozleri Paramparca Şarkı Sozu Halil Sezai Paracıkoğlu Olu aşk diyarlarına beni sen attın da İcim paramparca Viraneyim yalan oldum Sesin yankı olur boğar her adımda İcim paramparca Viraneyim duman oldum Haykırsam Ellerimi acsam yalnız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Omur Gedik Paramparca sozleri Omur Gedik Paramparca şarkısının sozu Omur Gedik Paramparca Şarkı Sozu ft Halil Sezai Paracıkoğlu Olu aşk diyarlarına beni sen attın da Halil Sezai: İcim paramparca viraneyim yalan olur aa Omur Gedik: Sesin yankı olur boğar her adımda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
il sezai paracıkoğlu paramparca Şarkı sozleri halil sezai paracıkoğlu omur gedik paramparca şarkı sozu halil sezai paracıkoğlu paramparca şarkısı Omur Gedik: Sesin yankı olur boğar her adımda Halil Sezai: İcim paramparca viraneyim duman olur aa Haykırsam ellerimi acsam yalnız sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
halil sezai paracıkoğlu paramparca sozleri şiir, halil sezai paramparca şarkı sozu, paramparca halil sezai Olu aşk diyarlarına beni sen attın da İcim paramparca Viraneyim yalan oldum Sesin yankı olur boğar her adımda İcim paramparca Viraneyim duman oldum Haykırsam Ellerimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt