Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İffet Dizisi 18.bölümde Çalan şarkı Neredesin Sen

İffet Dizisi 18.bölümde Çalan şarkı Neredesin Sen

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Namus Dizisi 4 şubatta Çalan şarkı
Iffet Dizisi 18bölümde Çalan şarkının sözleri

Neredesin Sen şarkı sözü

Şu garip halimden bilen işveren azlı
Gönlüm daima seni arıyor neredesin sen
Tatlı dillim, güler yüzlüm, ey ceylan gözlüm
Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen

Ben aglarsam aglayıp, gülersem gülümseyen
Bütün dertlerım anlayıp, halımı bılen
Sankı kalbımı bılerek, yüzüme gülümseyen
Gönlüm her zaman senı arıyor neredesın sen

Sinemde gizli yaramı kimse bilmiyor
Hiç bir tabib şu yarama melhem olmuyor
Boynu bükük bir garibim yüzüm gülmüyor
Gönlüm defalarca seni arıyor neredesin sen *

Similar threads

20 Dakika Dizisi 8 OcakdaÇalan Şarkı Sözleri Neredesin Sen Şu garip halimden haberdar olan işveli nazlı Gönlüm daima seni ariyor neredesin sen Tatlı dillim, güler yüzlüm, ey ceylan gözlüm Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen Ben ağlarsam ağlayıp, gülersem tebessüm eden Bütün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
İffet Dizisi 4 şubatta Calan şarkı İffet Dizisi 18bolumde Calan şarkının sozleri Neredesin Sen şarkı sozu Şu garip halimden bilen işveren azlı Gonlum hep seni arıyor neredesin sen Tatlı dillim, guler yuzlum, ey ceylan gozlum Gonlum hep seni arıyor neredesin sen Ben aglarsam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
Yavuz Bingöl Neredesin Sen Su ilginç halimden bilen isveren azli Gönlüm her zaman seni ariyor neredesin sen Tatli dillim, güler yüzlüm, ey ceylan gözlüm Gönlüm hep seni ariyor neredesin sen Ben aglarsam aglayip, gülersem güler yüzlü Bütün dertlerim anlayip, halimi bilen Sözde kalbimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
20 Dakika Dizisi İkinci Bölümde Çalan Şarkının Sözleri 8 Ocak Bu konu; 20 Dakika Dizisi İkinci Bölümde Çalan Şarkının Sözleri 8 Ocak hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, başladı başlayacak derken, daha başlamadan günün konusu olan dizi 20 Dakika 'nın ilk bölümünü geçen hafta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
20 Dakika Dizisi 8 OcakdaCalan Şarkı Sozleri Neredesin Sen Şu garip halimden bilen işveli nazlı Gonlum hep seni ariyor neredesin sen Tatlı dillim, guler yuzlum, ey ceylan gozlum Gonlum hep seni arıyor neredesin sen Ben ağlarsam ağlayıp, gulersem gulen Butun dertlerim anlayıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
858,516Konular
981,046Mesajlar
30,842Kullanıcılar
llavinia55Son üye
Üst Alt