Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İffet Dizisi 18.bolumde Calan şarkı Neredesin Sen

İffet Dizisi 18.bolumde Calan şarkı Neredesin Sen
0
177

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
İffet Dizisi 4 şubatta Calan şarkı
İffet Dizisi 18bolumde Calan şarkının sozleri

Neredesin Sen şarkı sozu

Şu garip halimden bilen işveren azlı
Gonlum hep seni arıyor neredesin sen
Tatlı dillim, guler yuzlum, ey ceylan gozlum

Ben aglarsam aglayıp, gulersem gulen
Butun dertlerım anlayıp, halımı bılen
Sankı kalbımı bılerek, yuzume gulen
Gonlum hep senı arıyor neredesın sen

Sinemde gizli yaramı kimse bilmiyor
Hic bir tabib şu yarama melhem olmuyor
Boynu bukuk bir garibim yuzum gulmuyor

Similar threads

Namus Dizisi 4 şubatta Çalan şarkı Iffet Dizisi 18bölümde Çalan şarkının sözleri Neredesin Sen şarkı sözü Şu garip halimden bilen işveren azlı Gönlüm daima seni arıyor neredesin sen Tatlı dillim, güler yüzlüm, ey ceylan gözlüm Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen Ben aglarsam aglayıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
20 Dakika Dizisi 8 OcakdaCalan Şarkı Sozleri Neredesin Sen Şu garip halimden bilen işveli nazlı Gonlum hep seni ariyor neredesin sen Tatlı dillim, guler yuzlum, ey ceylan gozlum Gonlum hep seni arıyor neredesin sen Ben ağlarsam ağlayıp, gulersem gulen Butun dertlerim anlayıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
İffet dizisi 8 ekimde calan şarkı İffet 4bolumde calan şarkı İntizar buyuk insan şarkı sozu İffet dizisinin 4bolumunde calan şarkı,sozleri buyuk insan At, savur at sevdayı bir yere fırlat Bitti sayıp acıyı kaldır oyle yat Sor, herkese sor acılar unutuluyor Ağlayınca gozlerinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
İffet Dizisi 15Bolumde calan şarkı İffet 14 Ocakta calan şarkı Emre Aydın Hoşcakal Emre Aydın Hoşcakal şarkı sozu Sen hic gormedin Su vermeye benzedik Plastik ciceklere Hic gormedin Sen hic gormedin Dans ettik durmadan Kırık camlar ustunde Sen oyle sana benzeyen her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
İffet 17 Aralıkta calan şarkı Nilufer unut gitsin Nilufer Unut gitsin şarkı sozu İffet 12bolum Nilufer Unut gitsin sozleri Derdim var gecem zehir bana Yardım et seni unutmama Anılar başucumda kov gitsin Sevmiştim seni kana kana Şansım yok kaderden yana Yaşanan her ne varsa sil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt