Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İffet Dizisi Cemilin Soylediği Şarkı

İffet Dizisi Cemilin Soylediği Şarkı
0
97

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
İffet Dizisi Son Bolumde Calan Şarkı

Bulamazsın Şarkı Sozleri Zeki Muren

Ellere kanıpta gitme sevgilim,
Hayat bu gun gelir harcarlar seni
Bir de saclarına karlar yağınca,
Eskimiz şal gibi atarlar seni

Eğer gideceksen, mani olamam,
Duşersen sonunda yine bul beni
Vefasız kullardan, vefa bekleme,
Kıymetsiz bir pula satarlar seni

Bulamazsın, bulamazsın, benim gibi seveni,
Bulamazsın, bulamazsın, seni mutlu edeni
Bulamazsın, bulamazsın, senin icin oleni

Sevgilim dunyanın kanunu boyle,
Sevip mutlu olan varmıdır soyle,
Seni benim gibi kimse anlamaz,
Mutlu olamazsın başka biriyle

Eğer gideceksen, mani olamam,
Duşersen sonunda yine bul beni
Vefasız kullardan, vefa bekleme,
Kıymetsiz bir pula satarlar seni

Bulamazsın, bulamazsın, seni mutlu edeni
Bulamazsın, bulamazsın, senin icin oleni

Similar threads

Zeki Muren Bulamazsın Şarkısının Sozleri Bulamassın Şarkı Sozu Zeki Muren Zeki Muren Bulamazsın Sozleri Zeki Muren Bulamazsın Şarkı Sozu Ellere kanıpta gitme sevgilim, Hayat bu gun gelir harcarlar seni Bir de saclarına karlar yağınca, Eskimiz şal gibi atarlar seni Eğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Zeki Muren Bulamazsın Benim Gibi Seveni şarkı sozu Zeki Muren Bulamazsın Benim Gibi Seveni sozu Ellere kanıpta gitme sevgilim, Hayat bu gun gelir harcarlar seni Bir de saclarına karlar yağınca, Eskimiz şal gibi atarlar seni Eğer gideceksen, mani olamam, Duşersen sonunda yine bul beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Iffet Dizisi Cemilin Söylediği Şarkı burada melekler Iffet Dizisi Son Bölümde Çalan Şarkı Bulamazsın Şarkı Sözleri Akıllı Müren Sevgili Melek'ler, Namus dizisinde Cemilin söylediği Bilemezsin şarkısı sözleri bu sayfamızda Zeki Müren Bilemezsin şarkısı sevenler için ve Namus dizisini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
sevdiğiniz şarkı ve sözleri allahsız melek şarkı sözü allahsız melek sözleri şarkı sözleri kahrı zindan şarkısı arkadaşlar sevdiğiniz şarkıyı yazıp sonrada sözlerini yazarmısınız önce ben başlayayımmm dedofmiralay:allahsız melek ​Kabul et bitti işte sevmedin ve sevemedin istediğin de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Rafet El Roman ile birlikte Aşkı Virane şarkısını seslendiren Yusuf Guney bir album cıkarttıBu albumun tanıtımını Burada yapmıştımBen albumu dinledim ve cok beğendimŞimdi de sizlerle şarkı sozlerini paylaşıyorumimagesyusufguneybirsevdamasalisarkisozleri5adaef4254774gif Heder Oldum Aşkına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,749Kullanıcılar
lekesizSon üye
Üst Alt