Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İftar acarken hangi dua okunur

İftar acarken hangi dua okunur
0
174

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
İftarı acarken hangi duayı okuruz

Ramazan ayının en guzel ve en ozel anlarıdır iftar ve sahur vakitleriBu vakitlerde okunan dualar vardırİftar vaktind eokunan kısa bir duayı sizlerle paylaşmak istiyoruzİftar acarken okuyacağınız dua

Allahumme leke sumtu ve bike amentu ve aleyke tevekkeltu ve ala rizkıke eftartu

Anlamı

Ey Allahım, Senin icin oruc tuttum Ve Sana iman ettim Ve Sana dayanıp guvendim, tevekkul ettim Ve verdiğin rızıkla da şu anda orucumu actım

ALT :wwwupluploadsiftardokunandua25303iftardokunandua25303ALT

Similar threads

Guzel İftar Duası İftar vaktinde yapılacak en guzel dualardan biriAşağıdaki duayı İftar vaktind eiftar ederken okuyabilirsiniz İftar duası Arapca yazılışı ve okunuşu Allahumme leke sumtu ve bike amentu ve aleyke tevekkeltu ve ala rızkıke eftartu veli savmi ğadin neveytu fağfir lima...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
İftarda Edilen Dua İftarda Edilen Dualar ve Anlamları İftar Duası Bismillahi vel hamdu lillah Allahumme leke sumtu ve ala rızkıke eftartu ve aleyke tevekkeltu, Subhaneke ve bi hamdike tekabbel minni, inneke entessemiul aliym Anlamı Allahım! Senin icin oruc tuttum, Senin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
İftarda Okunacak Dua İftarda Yapılacak Dua İftar Duası İftarda Yapılacak Dua Allahumme leke sumtu ve bike amentu ve aleyke tevekkeltu ve ala rızkıke eftartu veli savmi ğadin neveytu fağfir lima kaddemtu vema ahhertu İftar Duasının Anlamı Allah'ım Senin icin oruc tuttum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
iftar vaktinde yapılan dualar iftar vaktinde yapılan dua iftar vaktinde Okunması sunnet olan dua imagesiftarvaktindeyapilandualar5afe08b06bb61 İftar vaktinde şu duayı okumak sunnettir: “Allahumme leke sumtu, ve bike amentu, ve aleyke tevekkeltu, ve ala rızkıke eftartu, ve savmel ’ğadi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
İftarda Okunacak Dualar İftarda Okunan Dua Bismillahi vel hamdu lillahi, allahumme leke sumtu ve ala rızkıke eftartu ve aleyke tevekkeltu, Subhaneke ve ni hamdike tekabbel minni, inneke entes semiul aliym Manası: Allahım! Senin icin oruc tuttum, Senin icin rızkınla orucumu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt