Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İftar çadırı Amerika’ya kadar ulaştı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Türkiye deki iftar çadırları özellikle ateist kesim tarafından tartışılıyor
Hatta iftar çadırları sanki afet merkeziymiş gibi gösterenler var
İftar çadırı Amerikadada kuruluyor, bu yıl Amerikadaki iftar çadırı uygulaması sevinç ve ilgiyle karşılandı

Uzun yıllardır Türkiye'nin dört bir tarafında kurulan iftar çadırları, ABD'ye kadar ulaştı Milky Way Education Derneği tarafından bu yıl ilk kez New Jersey Clifton Park'ta kurulan iftar çadırına; Müslüman Türk toplumu yoğun ilgi gösterdi

Ramazan ayının ilk 7 günü için izin alarak kurulan 300 kişilik iftar çadırı; Ramazan'ın ilk iftarında dolup taştı Çadıra sığmayan kalabalık park içindeki çimlerin üzerinde hem iftar yaptı, hem de uzun süredir görmediği dostlarla hasret giderdi Milky Way Education Derneği Başkanı Zinnur Tabakçı, Çok fazla tanıtım yapmadık fakat gösterilen bu ilgi bizi de şaşırttı Şimdiden birçok esnaf 'hangi gününüz boş ise o gün iftarı ben vermek istiyorum' diye talepte bulunuyordedi

7 ay önce ABD'ye geldiğini belirten işadamı Mustafa Bölükçü, Türkiye'de iftar çadırlarına hiç gitmediğini belirterek; memleket özlemini gidermek için iftar çadırına geldiğini söyledi 1997 yılından bu yana Clifton'da yaşayan Fadime Abayhan ise Ben oğlum görsün diye geldim Dinimizden kültürümüzden bir şeyler görsün istedim'' diye konuştu

03Eylül2008 20:52:19

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt