Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İftar Duası oruc acarken okucak iftar duası

İftar Duası oruc acarken okucak iftar duası
0
150

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
İftar Sofrasında Okunacak Dua

İftarda Hangi Dua Okunur
''Allahumme, ya vasiel' mağfireti iğfirli, velivalideyye ve lil'mu'minine yevme yekumul hisab''

Anlamı: Ey bağışlaması bol olan Allah'ım Beni anamı babamı ve butun iman edenleri hesab gununde mağfiret buyur(bağışla)''

Similar threads

İftar Sofrasında Okunacak Dua İftarda Hangi Dua Okunur ''Allahümme, ya vasiel' mağfireti iğfirli, velivalideyye ve lil'mü'minine yevme yekumül hisab'' Anlamı: Ey bağışlaması bol olan Allah'ım Beni anamı babamı ve bütün iman edenleri hesab gününde mağfiret buyur(bağışla)'' *
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
İftarda Edilen Dua İftarda Edilen Dualar ve Anlamları İftar Duası Bismillahi vel hamdu lillah Allahumme leke sumtu ve ala rızkıke eftartu ve aleyke tevekkeltu, Subhaneke ve bi hamdike tekabbel minni, inneke entessemiul aliym Anlamı Allahım! Senin icin oruc tuttum, Senin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
İftarda Okunacak Dualar İftarda Okunan Dua Bismillahi vel hamdu lillahi, allahumme leke sumtu ve ala rızkıke eftartu ve aleyke tevekkeltu, Subhaneke ve ni hamdike tekabbel minni, inneke entes semiul aliym Manası: Allahım! Senin icin oruc tuttum, Senin icin rızkınla orucumu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Rabbena Duaları'nın Okunuşu ve Anlamı Nedir? imagesrabbenadualariokunusuveanlami5adbd927d968d Rabbena Duası Okunuşu Rabbena atina fiddunya haseneten ve filahireti haseneten ve kına azabennar Birahmetike ya Erhamerrahimin Rabbena Duası Anlamı Allahım! Bize dunyada iyilik ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
206
İftarda Yapılacak Dualar İftar Duaları Bismillahi vel hamdu lillahi, allahumme leke sumtu ve ala rızkıke eftartu ve aleyke tevekkeltu, Subhaneke ve ni hamdike tekabbel minni, inneke entes semiul aliym Manası: “ Allahım! Senin icin oruc tuttum, Senin icin rızkınla orucumu actım Ancak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt