Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Iftar duasi

Iftar duasi
0
181

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
İftar Duası:
Allah'ım, Senin rızan için oruç tuttum
Sana inandım sana sığındım
Senin rızkın ile orucumu açtım
Hamd olsun verdiğin nimetlere sağlık ve afiyete
Allah'ım beni, annemi, babamı, ailemi, milletimi ve bütün inananları koru
Rahmetini ve yardımını üzerimizden esirgeme
Bizlere yaşama ve dayanma gücü ver
Senin herşeye gücün yeter
Amin

İftar Duası:

“Allahümme leke sumtü ve bike amentü ve aleyke tevekkeltü, sübhaneke ve ala rızkıke eftartü veli savmel ğadin min şehri ramazane nev eytü fağfir li ma kaddemtü vema ahhertü

Anlamı: Allah’ım, Senin için oruç tuttum, sana inandım, sana dayandım, senin verdiğin rızıkla orucumu açtım Yarının orucuna dɑ niyet ettim, benim geçmiş ve gelecek günahlɑrımı bağışla

Similar threads

Dua İftar Duası,Türkçe Okunuşu ve Anlamı İFTAR DUASI İftar Duasının Türkçe Okunuşu “Bismillâhirrahmânirrahim Allâhümme leke sumtü ve bike âmentü ve aleyke tevekkeltü ve alâ rızgıke eftartü İftar Duasının Anlamı “Esirgeyen ve bağışlayan Allah’ın adıyla Allah’ım! Senin rızan için oruç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
291
İftarda oruç açarken okunacak kısa dualar İftar duası Arapçası: “Allâhumme kir sumtu ve bike âmentu ve aleyke tevekkeltu ve alâ rızkıke eftartu veli savmi ğadin neveytu fağfir limâ kaddemtu vemâ ahhertu İftar duası Türkçe Anlamı: “Allah ’ım! Senin için oruç tuttum, sana inandım, sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
iftar vaktinde yapılan dualar iftar vaktinde yapılan dua iftar zamanında Okunması sünnet olan dua İftar zamanında şu duayı okumak sünnettir: “Allahümme kir sumtü, ve bike âmentü, ve aleyke tevekkeltü, ve alâ rızkıke eftartü, ve savmel ’ğadi min şehri ramazane neveytü, fağfir lî ma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
iftar duası İftar vaktinde şu duayı okumak sünnettir: Allahümme kir sumtü, ve bike âmentü, ve aleyke tevekkeltü, ve alâ rızkıke eftartü, ve savmel'ğadi min şehri ramazane neveytü, fağfir lî ma kaddemtü ve mâ ahhartü Anlamı: Allahım, senin rızan için oruç tuttum, sana inandım, sana güvendim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
İftar Duası iftar duası iftar duasi duası sesli İftarda Yapılacak Duâ Allâhumme kir sumtu ve bike âmentu ve aleyke tevekkeltu ve alâ rızkıke eftartu veli savmi ğadin neveytu fağfir limâ kaddemtu vemâ ahhertu Anlamı: Allah'ım! Senin için oruç tuttum sana inandım sana dayandım Senin verdiğin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,465Konular
981,147Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt