Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İftar İçin Evde Ne Varsa Pişirdim Yemeği

İftar İçin Evde Ne Varsa Pişirdim Yemeği
0
136

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
İftar İçin Evde Ne Varsa Pişirdim Yemeği Tarifi İçin Malzemeler

*1 tam tavuk göğsü
*3 patlıcan
*1 kabak
*2 kuru soğan(küçük)
*2 domates
*4 yeşil biber
*1 diş sarımsak
*1 yemek kaşığı salça

Üzeri ;

*Kaşar peyniri

İftar İçin Evde Ne Varsa Pişirdim Yemeği Tarifi Yapılışı Selamunaleykum sevgili nyt nin güzel sakinleri Hayırlı ramazanlar Hergün ne pişirmeyi düşünenler için gelsin bu tarif Ben artık yemek düşünmekten yemek uydurur oldum
Geçelim tarife;
Tavuk göğsünü küçük küçük doğrayıp tavaya alalım Sulanınca soğanın ekleyip suyu çekene kadar pişirelim Suyu çekince sıvıyağı koyup biberleri doğrayıp ekleyelim Ve kavuralım Bu sırada patlıcanları istediğiniz büyüklükte doğrayıp az yağda kızartın Kabakları da aynı şekilde Tavuklarımızın içine salçayı ekleyip karıştırın Ve domatesleri küp küp doğrayıp üstüne alın Ve pişirmeye devam edin Kızaran sebzeleri de üstüne ekleyip 5 dakika da öyle pişirin Ve sarımsağı tuzu baharat ekleyin Karıştırın altını kapatın Borcama dökün Üstüne kaşar peyniri rendeleyin Ve fırında sadece üstü kızarana kadar pişirin Afiyet olsun

Similar threads

İlk İftar Yemeğim Tarifi İçin Malzemeler *1 tam tavuk göğsü *4 adet yeşil biber *2 domates *1 soğan *1 yemek kaşığı salça *Tuz baharatlar sıvıyağı Üst harcı : *6 adet küçük boy patates *1 yemek kaşığı margarin *1 çay bardağı süt *Üstüne rendelenmiş kaşar İlk İftar Yemeğim Tarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Kış İçin Patlıcan Yemeği Kavanozda Tarifi İçin Malzemeler *2 kilo patlıcan *Yarım kilo biber *1 kilo domates (salçalık) Kış İçin Patlıcan Yemeği Kavanozda Tarifi Yapılışı Merhabalar, öncelikle malzemeleri yıkayıp doğuruyoruz, hazırlanmış ediyoruz Biberi biraz yağda yemeklik doğrayıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Ramazan’ın 12. gününde şahane bir iftar menüsü ile karşınızdayız. Kendinizi yormadan, isteklerinize uygun olarak hazırlayabileceğiniz farklı ve nefis tanımlardan oluşan bir iftar sofrası için gereksiniminiz olan her şeyse tam burada. Lisanlara destan bir sofrada iftar yapmak isteyenler hakikat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Ramazan’ın 12. gününde şahane bir iftar menüsü ile karşınızdayız. Kendinizi yormadan, isteklerinize uygun olarak hazırlayabileceğiniz farklı ve nefis tariflerden oluşan bir iftar sofrası için ihtiyacınız olan her şeyse tam burada. Dillere destan bir sofrada iftar yapmak isteyenler doğru adreste...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
İftar yemekleri tarifi resimli iftar yemekleri iftar yemekleri yemek yemek tarifleri iftar menüleri Ezogelin Çorbası Malzemeler: 2 çorba kaşiğı un 25 nehir kaşığı nane 25 su bardağı et suyu 2 çorba kaşığı margarin 12 çay kaşığı karabiber 14 kg kırmızı mercimek 12 nehir kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,497Konular
981,935Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt