Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İftar İçin Kısa Dua

İftar İçin Kısa Dua
0
77

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
İftar İçin Kısa Dua iftar, dualar, iftar için dua, hakkında bilgi için yazımıza buyrun arkadaşlar 1549028744 1549028744 iftaricinkisadua5c544d8d8c525iftaricinkisadua5c544d8d8c525 iftaricinkisadua5c544d8d8c525 Rabbim dualarımızı kabul eylesin, Rabbime açtığımız ellermizi abes çevirmesin inşallah melekler; İFTAR ANINDA VE İFTARDAN SONRADAN DUALAR Bismillahi vel hamdü lillâhi, allâhümme kir sumtü ve alâ rızkıke eftartü ve aleyke tevekkeltü, Sübhâneke ve ni hamdike tekabbel minni, inneke entes semiul aliym Manası: Allah'ım! Senin için oruç tuttum, Senin için rızkınla orucumu açtım Oysa Sana tevekkül ettim Seni hamdinle tesbih ederim Allah'ım Benden kabul buyur Çünkü Sen işiten ve bilensin İftar vaktinde oruçlunun reddedilmeyecek duası vardır Abdullah b Amr der oysa: Allah Resulü (sav) iftar ettiğinde şöyle dua ederdi: Allahümme inni es'elüke bi rahmetikellti vesiat külle şey'in en tağfirali Manası: Allah'ım! Her şeyi kuşatan rahmetinle beni bağışlamanı dilerimEfendimiz (sav) bir kavmin yanında iftar ettiği vakit şöyle dua ederdi: Oruç tutanlar yanınızda iftar etsin, melekler de sizin için istiğfar getirsinler  

858,500Konular
982,391Mesajlar
32,980Kullanıcılar
maliaktan71Son üye
Üst Alt