Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İftar Sonrası Okunacak Dua

İftar Sonrası Okunacak Dua
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
İftar Sonrası Okunacak Dua iftar, ardından okunacak dua, dualar, türkçe dualar, hakkında bilgiler için yazımıza buyrun arkadaşlar 1549028727 1549028727 iftarsonrasiokunacakdua5c544d7c38e93iftarsonrasiokunacakdua5c544d7c38e93 iftarsonrasiokunacakdua5c544d7c38e93 İFTAR SOFRASINDA DUA Allahümme, yâ vâsial'mağfireti! İğfirli, veli'vâlideyye ve lil'mü'minine yevme yekûmül hisab birahmetike yâ erhamer'râhimin Manası: Ey bağışlaması bol olan Allâh'ım Beni, anamıbabamı ve bütün iman edenleri kıyamet günü, hesap gününde mağfiret buyur(günahlarımızı bağışla) İftar sofrasında oturmuş, iftar saatini beklerken, sürekli bu duayı okuruz en düşük üç defa, ençoğu ise yüz defa tesbihleyip çekebiliriz Bu duanın ma'nasından da anlaşıldığı gibi bu duayı okumak çok faydalıdır Bu dua istiğfardır Birey şu gelen duâyı da çok okumalıdır Ma'nasını da aklına almalıdır Ulu Rabbimizin her şeyi kuşatan o geniş rahmet ve merhametinin sebep ve vesile kılarak istemesini bilmek, kişiyi ulu mertebelere ermeyi nasip eder Allahümme inni es'elüke birahmetikelleti vesiat külle şey'in entağfira liManası: Allah'ım! Her şeyi kuşatan her şeyi içine bölge o geniş rahmetinle beni bağışlamanı diliyor ve benim günahlarımı, kusur ve kusurlarımı affetmeni istiyorum bundan başka iftar edince orucumuzu açınca Allah'a şükür duasi ederiz  

858,471Konular
981,205Mesajlar
29,544Kullanıcılar
Aal01Son üye
Üst Alt