Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İftar Sozleri

İftar Sozleri
0
90

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
İftar Sozleri Mesajları
Kısa İftar Sozleri

Guzel Anımlar paylaştıkca Ve Aynı Sofrada Oldukca Daha Guzel Olur Bu Guzel Ayda Anılar Kalıcı Sofranız Halil ibrahim Bereketinde Olsun Hayırlı iftarlar

Tuttuğunuz Oruc Kıldığınız Namaz iftar Sofranıza Bereketi Getirsin Hayırlı iftarlar oLsun

Guzel ve iman dolu bu ayda gozlerinizde ışık sofralarınızda iftar bereketi eksik olmasın iyi iftarlar diliyorum

Yanınızda Olmasakta birlikte oruc acamasakta gonullerimiz bir duygularımız aynı amacımız belli Şukrediyoru ALLAH a Hayırlı iftarlar diliyoruz bu mesajı okuyanlara

Yağmur Taneleri kadar bereketli Zemzem Suyu Kadar tatlı iftarlar diliyorum sofranıza hayırlı iftarlar

bir lokma ekmeğin tadı iftarda cıkar tatlı tatlı bir bardak suyun değeri iftarda gosterir kendini Şukur edelim ALLAH a Bu Mubarek gunde gecti

En Bereketli ve Guzel iftar Anı Sizinle Olsun Hayırlı ve guzel iftarlar

Sahurdaki Bereket iftardaki Sofranıza iftar Sofranızdaki Bereket Sahur Sofranıza yansısın Hayırlı ramazanlar

Butun Guzel Tatlar Sofranızda Birleşsin hayırlı iftarlar diliyorum

Orucla iman dolan bedenlerimizin iftarla guclenmesini diLerim Hayırlı iftarlar

Ramazan Ayının Guzelliği Kalplerinizde Gokyuzundeki Yağmurun Bereketi Evinizde Sofralarınızda Olsun Hayırlı ramazanlar ve iftarlar diliyorum

858,499Konular
982,575Mesajlar
30,325Kullanıcılar
Üst Alt