Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Iğdırdaki Halk Eğitim Merkezleri
Iğdırda Bulunan Halk Eğitim Merkezleri
Ahali Eğitim Merkezi (ASO)
Adresi: 14 Kasım mah İrfan cad No:10
Telefon:0476 227 65 49
alıntı *
Adana'daki Halk Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezleri
Adana Halk Eğitim Merkezleri
Adana'daki Halk Eğitim Merkezleri;
* Aladağ Halk Eğitim Merkezi: Sinanpaşa Mah AladağADANA 5912221
* Ceyhan Halk Eğitim Merkezi: Hurriyet Mah 285 SokNo:13 CeyhanADANA 6131828 6133366
* Ceyhan Mesleki...
İstanbul'daki Halk Eğitim Merkezleri Adresleri Telefonları
İstanbul ve ilceleri halk eğitim merkezleri kurslarının bilgileri ve İstanbul Halk Eğitim Merkezlerini gosteren harita aşağıda verilmiştir
Adalar Halk Eğitim Merkezi
Telefon: 216 382 86 71
Fax: 216 382 56 66
EMail...
Tekirdağdaki Halk Eğitim Merkezleri telefonları
Tekirdağ'daki Halk Eğitim Merkezleri adresleri
Cerkezkoy Halk Eğitim Merkezi
İstasyon Mah Hukumet Cad No:25
Cerkezkoy, Tekirdağ
Tel: 2827265080
Faks: 2827269378
Corlu Halk Eğitim Merkezi
Nusratiye M Bisiklet...
Malatya Halk Eğitim Merkezleri
Malatya Halk Eğitim Merkezleri adres ve telefonları
Malatya ili ve ilcelerinde bulunan Halk eğitim merkezleri adres ve telefon numaraları soyledir
Akcadağ Halk Eğitim Merkezi
Kultur Mah Kışla Cad
Akcadağ, Malatya
Tel: 4224171137
Faks: 4224171137...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.