Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İğrençlik Bitmiyor! Dini Nikahla Evlendirilip Tecavüze Uğradı, Fuhuşa Zorlayan Ailesi Yüzünden Polis

İğrençlik Bitmiyor! Dini Nikahla Evlendirilip Tecavüze Uğradı, Fuhuşa Zorlayan Ailesi Yüzünden Polis
0
237

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
h 3Antalya'da polise sığınarak ailesinden kendisini fuhuşa zorladığı için şikayetçi olan 18 yaşındaki NG'nin mahkemeye sunduğu yazılı ifadesi kan dondurdu 6 yaşından itibaren aile çevresinden erkeklerin taciz ve tecavüzlerine uğradığını anlatan NG, 15 yaşında dini nikahla evlendirilerek fuhuşa zorlandığını, babasının yönlendirdiği kişilerce bir otelde, seks işçiliğinin nasıl yapıldığını öğreteceğizdenilerek tecavüze uğradığını açıklama etti Son olarak annesi tarafından fuhuş yaptırılmak üzere*bir erkeğin yanına gönderildiğinde polise sığındığını belirten NG, davacı oldu DHA'da yer alan habere kadar, Antalya'da geçen mayıs ayında polise sığınan NG, annesi 37 yaşındaki Songül G'nin fuhuş yaptığını, babası 44 yaşındaki Faruk G'nin ise, organize bayan ticareti yaptığını ileri sürdü Devlet korumasına alındıNG'nin ifadesi ve şikayeti üstüne VA, geçen 30 Mayıs'ta gözaltına alındı İşlemlerinin ardından çıkarıldığı sulh canice hakimliğince tutuklanan kesin olmayan hakkında çocuğun cinsel istismarı, hürriyetten cinsel amaçlı yoksun bırakmakve çocuğu fuhuşa teşvik etmesuçlarından toplam 28 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı NG ise devlet korumasına alındıDavaya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı da müdahil olduAntalya 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ikinci duruşmasına mağdur NG Ses ve Bakış Bilişim Sistemi (SEGBİS) üzerinden katılırken, dosyada*davacı sıfatıyla bulunan baba Faruk G katılmadı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın yanı sıra davaya bir takım kadın dernekleri de müdahil oldu Duruşmaya getirilen esir sanık VA, mağdur NG'nin isteği üstüne salon dışına çıkarıldı'Tacizler 67 yaşlarında başladı Tecavüzlere defalarca tanıklık ettim'Mahkeme başkanına 30 sayfalık yeni savunmasını sunan NG, Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde otururken, 6 7 yaşındayken tacizlerin başladığını söyledi 12 yaşına geldikten sonradan çevresindeki insanların zor kullanarak uyuşturucu ve alkol kullandırdığını söyleyen NG, şunları anlattı: Bayan ve çocuklara yapılan baskı ve tecavüzlere defalarca tanıklık ettim Ben de şiddete maruz kaldım Hatta çoğu defa intihar girişiminde bulundum Polise başvurdum, oysa sonuç alamadım'15 yaşında dini nikah kıyıldı Amaçları; bekaretimi bozup beni fuhşa zorlamaktı'Fuhuş çetesinin lideri NA'nın yeğeniyle 15 yaşında nişanlandırıldığını anlatan NG, Nişanlandığım HA ile dini düğün kıyıldı Fakat, bu nikah kısa sürdü Bu defa çete üyelerinden OC'nin yönlendirmesiyle HB ile 15 gün nişanlı kaldım Amaçları; bekaretimi bozup beni fuhuşa zorlamaktıdedi'Annem Songül G'den seks işçisi olmam yönünde zorlama gördüm'15 yaşındayken daha aşağı komşusu CÇ'nin kendisini Elbistan'da bir tahvil evine götürüp tecavüz ettiğini, buna karşılık CÇ'nin bu işi yaptıranlarından para aldığını bildiren NG, şunları anlattı:*Ardından daha önce dini nikahlı eşim olan HA'nın tecavüzüne uğradım Arkasından, dost çevremde bulunan FU ve CÇ'nin tecavüzleri sürdü Babamın tanıdığı İŞ'nin taciz ve tecavüz girişimleri oldu Ardından İzmir'e gittik Orada da annem Songül G'den seks işçisi olmam yönünde baskı gördüm Bir süre sonra babamın yönlendirmesiyle çalıştığım otelde seks işçiliğinin nasıl yapıldığını öğretmeye çalıştılar Babamın akrabası olan RG'nin tacizine uğradım SG ve RG grup seks teklifinde bulundu Ben o ortamdan ayrıldımdiye konuştuMahkeme başkanı sanık VA'nın tutukluluğunun devamına hükmederken, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi

858,466Konular
981,162Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt