Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İhale için 300 bin lira rüşvet isteyen öğretim görevlisi tutuklandı

İhale için 300 bin lira rüşvet isteyen öğretim görevlisi tutuklandı
0
33

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
Ihale%2Dicin%2D300%2Dbin%2Dlira%2Drusvet%2Disteyen%2Dogretim%2Dgorevlisi%2Dtutuklandi%2D222162%2Ejpg

Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nde eğitim için gerekli olan makineler, elektronik gereçler ve tesisat tamiratları için ihale yapıldı.

İhaleyi kazanan firmanın yetkilisi A.B., polise üniversitede ihaleler için yetkili olan öğretim vazifelisi Muhammet Zeyni A.'nın kendisinden 300 bin TL rüşvet istediğini söyleyerek, şikayetçi oldu.

A.B.'nin, Muhammet Zeyni A.'nın kendisine fakülte tarafından yapılan ihalede yapılmayan süreçleri yapılmış üzere gösterip, 'yaklaşık maliyeti' fazla yazacağını söylediğini öne sürmesiyle polis grupları çalışma başlattı.

Polis birlikte hareket eden A.B., Muhammet Zeyni A. ile bağlantı kurup, kâfi parasının olmadığını fakat yavaş yavaş ödeyebileceğini söyledi. Muhammet Zeyni A.'nın kabul etmesiyle, A.B. dün, polisin seri numaralarını aldığı 20 bin TL'yi öğretim görevlisine verdi.

Tedbir alan Mali Hatalarla Gayret Şube Müdürlüğü takımları, parayı alan Muhammet Zeyni A.'yı yakaladı. Emniyetteki süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edilen Muhammet Zeyni A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

858,489Konular
981,519Mesajlar
29,655Kullanıcılar
yusuf2149Son üye
Üst Alt