iltasyazilim
FD Üye
Eşşeklik ettimTam ihanet sayılmasada6 aylık bir ilişkim var idiKızın hayatına ben girdim zorlaSonradan kız bağlandıÇok güzeldi herşeyTa oysa farklı dershanelere yazıldıktan sonra ben ona daha farklı davranmaya başladımDershanedeyken mesajlarına geç yanıt verdim,ondan izinsiz kız arkadaşlarla sinemaya,çıkışta yemeğe ve bir kızın evine gitmiştimEskisi gibi değilsin imaları mesajları şimdiden başlamıştıAramıza biri girmişti dershaneden aynı sınıftan çok kafa fakat bir pek yalancı ve kaypak biriBu kızlayken reel sevgilimi unutuyordumYaptım bir hata üstüne üstün kız arkadaşıma ilişkiye ara verelim fazla sık boğaz ediyorsun güvenmiyorsun bana diyip kestirip attımOnun son mesajı ''nerden girdin hayatıma,hayatımı alt üst ettin senin değin karaktersiz kişiliksiz birini tanımadım '' dediAradan 1 hafta geçti ben hatamı ağladımEn yakın arkadaşıyla konuştum bugün kız baya yıkılmış olmuş :S Affedermi dedim sınavın etkisiyle felan saçmaladım dedimKıza gerçeklerimi söyleyimmi beni affedermi bir hatanın bedeli bu değin ağır olmamalı bence ?
Yarın gidip sol gögsümün üzerine ismini yazdırıp kantinde gömleğimi çıkarıp göstercemKantinde tanıdıkDinle Sevgili Son sevgilim olur musun Kırık dökük kalbimin çaldırıp onu sevdiğimi söyleyeceğimBaya yalvarcamGerçekten yaptığım hatanın farkına vardım ben ona aitim Aklımda kalan affedermi yoksa uç gerçekleri söylesemmi ?
Yarın gidip sol gögsümün üzerine ismini yazdırıp kantinde gömleğimi çıkarıp göstercemKantinde tanıdıkDinle Sevgili Son sevgilim olur musun Kırık dökük kalbimin çaldırıp onu sevdiğimi söyleyeceğimBaya yalvarcamGerçekten yaptığım hatanın farkına vardım ben ona aitim Aklımda kalan affedermi yoksa uç gerçekleri söylesemmi ?