Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İHKİB Başkanı Mustafa Gültepe: İdlib’den gelen haberlerle yüreğimiz yandı

İHKİB Başkanı Mustafa Gültepe: İdlib’den gelen haberlerle yüreğimiz yandı
0
43

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
IHKIB%2DBaskani%2DMustafa%2DGultepe%2DIdlib%2Dden%2Dgelen%2Dhaberlerle%2Dyuregimiz%2Dyandi%2D232349%2Ejpg

İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Lideri Mustafa Gültepe:

İdlib’den dün gece gelen haberler yüreğimizi yaktı. Askerlerimiz ülke sonlarımızı, bölgedeki sivillerin can güvenliğini ve çatışmasızlığı korumak için memleketler arası mutabakatlarla İdlib’de bulunuyor. Sivil can kayıplarını tedbire ve barışı muhafaza misyonunu üstlenen Mehmetçik’e Suriye rejim güçleri tarafından yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Başta NATO’daki müttefiklerimiz olmak üzere memleketler arası toplumun haklı ve legal davasında Türkiye’nin yanında yer alacağını ümit ediyorum. Bu sıkıntı günlerin ülkemizde birlik ve dayanışmayı güçlendireceği inancıyla şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına, sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza acil şifa diliyorum. 

Milletimizin ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başı sağolsun"

858,508Konular
982,841Mesajlar
30,629Kullanıcılar
kayzen3131Son üye
Üst Alt