Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ihtimal Varmıdır ?

Ihtimal Varmıdır ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Evet arkadaşlar olayı en yeniden anlatıcam 2 sene önce ben liseye giderken okulda bir kız vardı fazla güzel efendi bi kızdı popüler timden takım halinde dolaşırdı okulda 500 kişi varsa 300 birey buna çıkma teklifi etmiştir ama kabul etmedi bende fazla beğeniyordum bu kızı lakin bana bakmaz diyede yazılmıyordum Böylece makarasına arkadaşa söyledim bunu bana ayarlasana diye oda kem küm etti Ben kendim ayarlarım dedim arkadaşta inanmadı harbi ayarladım konuştuk falan ben bununla 2 hafata çıktım daha sonra ayrıldık Fakat yinede konuşmaya devam ettik şimdi konuşuyoruz fakat öyle sık yok derhal benim ana amacım bu kızla yeniden çıkmak ama makarasına yok önemli Konuştuğumuzda aralıksız canım falan diyo Sizce ben bu kızla bitmiş sevgili olabilirmiyim ?