Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ik mesaj ve sonuçları:( napacağım:(((

ik mesaj ve sonuçları:( napacağım:(((

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Koşul daha başlamamış benim tarafımdan başlatılmaya çalışılanbir ilşkidirUzun süredir dost olan iki kişi arasındadır
benim mesajım: Bana söylediklerinde ve davranışlarında haklısın sanırımBir değişiklik doyumsuzluk yaptımİçinde bulunduğun durumu anlayamadımkafan doymuş bişeyler varSöylemek istediklerini tarif etmek istediklerini anlayamadımagresifleştimGerginim dedikçe üzerine geldim ama sende bunu sağladınbanada arada oluyor sana nasıl oluyorsa bende garipleşebiliyorumSöylediklerimi unut(ima edilmiş bir evlilik teklfi ve hayır var)Özür dilerim üzgünümÇiçek hala dostmuyuz?
Onun mesajı:Biz arkadaş kalamayız arkadaşta zor bundan böyle!modem bende xxx ablaya bırakcam uygun zamanda alırsın gknyyy yerde de eşit gelirsek bende verebiilirimbırakmam xxx ablaya o zaman!basit gelsin!!konuyu kapatalım
(Armağan edilmiş iki adet küpe ve bir gerdanlıkta mevcutBayan terazi burcudur ben ise aslanÖnce o söylemiş ben kabul etmemiştim dost kalalım sözünü3 sene öncede o bişeyler beklemiş ben karşılık vermemiştim)

858,498Konular
982,048Mesajlar
30,029Kullanıcılar
progame443Son üye
Üst Alt