Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İki Bİlgisayar arasında modemsizz ağkurula bilirmi Nasıl ???

İki Bİlgisayar arasında modemsizz ağkurula bilirmi Nasıl ???
0
135

Similar threads

FV İki bilgisayar arasında ağkurmak istiyorum ama nasıl yapılacagını bilmiyorum yardımmmmm şimdiden Tşk FV
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
FV İki bilgisayar arasında ağkurmak istiyorum ama nasıl yapılacagını bilmiyorum yardımmmmm şimdiden Tşk FV
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Öncelikle bilgisayar donanımlarından anlamadıgımı belirtmek istiyorum çünkü sorunumu tam olarak belirtemiyebilirim Sorunum şu pc yi açtıktan 1 2 saat sonra daha azda olabilir ve işlem sayısı arttıgı zaman özellikle oyunlarda ve bilgisayar kastıgı zamanlarpc kendi kendine aniden kapanıyor ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
yeni bir bilgisayar toplatmak istiyorum ama parçaları seçemedim yaklaşık fiyat ise 20002700 arası yardim ederseniz minnetler kalırım şimdiden teşekkürler not : oyun bilgisayari istiyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
arkadaslar bende 2 tane harddisc var ama 1 tane bilgisayar var ve bi harddiscten digerine dosya atmam gerekiyor varmi acaba bunun bi yolu ? yani bi bilgisayarda iki harddisc calistirmak mumkunmu ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
858,496Konular
981,662Mesajlar
29,732Kullanıcılar
ozgurcexSon üye
Üst Alt