Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

iki bilgisayardan aynı anda internete girebilmek

iki bilgisayardan aynı anda internete girebilmek

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
SORUN:
İki bilgisayarı Ethernet ve Icablo ile birbirine bağladım Sistemlerin birinde modem değil Her iki PC'den de İnternet'e girilebilmesi için ne yapmam gerekiyor?

ÇÖZÜM:
Önceki çözümde (13) yer alan tanımlama bu soru için de geçerlidir Tek fark, sözkonusu disketin modem bulunan sistemde hazırlanması zorunluluğu olacaktır Yarattığınız bu disketi Windows XP, Windows ME ve Windows 98 SE çalıştıran sistemlerde kullanabilirsiniz *

Similar threads

SORUN: İki bilgisayarı Ethernet ve Icablo ile birbirine bağladım Sistemlerin birinde modem yok Her iki PC'den de İnternet'e girilebilmesi icin ne yapmam gerekiyor? COZUM: Onceki cozumde (13) bulunan acıklama bu soru icin de gecerlidir Tek fark, sozkonusu disketin modem bulunan sistemde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
SORUN: Aynı evde veya apartmanda yer alan iki bilgisayarı birbirine bağlayarak üreticiliği artıran uygulamalar (Quake 3 gibi) çalıştırmak istiyorum Bunu ne şekilde ve hangi parçalarla yapabilirim? ÇÖZÜM: Bunun en basit yolu, başlangıçta ağ yapılandırması daha basit olan Windows XP...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
SORUN: Windows 9598Me ve kablo modem kullanıyorum Ara Sıra temas kısa bir süreden sonradan kopuyor Modem yeniden online olduğunda ise veri transferi yapmamaya başlıyor Bilgisayarı yeniden başlatınca bile sorun çözülmüyor ÇÖZÜM: Temel sorun bilgisayarınızın İP alıp almamasıdır İşletim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
SORUN: Aynı evde ya da apartmanda bulunan iki bilgisayarı birbirine bağlayarak ureticiliği artıran uygulamalar (Quake 3 gibi) calıştırmak istiyorum Bunu ne şekilde ve hangi parcalarla yapabilirim? COZUM: Bunun en kolay yolu, ilk olarak ağ yapılandırması daha basit olan Windows XP...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Bilgisayarınızdaki basit sorunları devleştirmeyin Bilgisayarın sorunsuz çalışması kullanıcıların üzerindeki çalışma yükünü hiç süphesiz büyük ölçüde hafifletecektir Oysa sistemi ne kadar fazla yönlü kullanırsanız,bilgisayar başındaki saatleri cehennem azabına dönüştürebilecek irili ufaklı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
858,497Konular
981,900Mesajlar
29,926Kullanıcılar
hzmami_31Son üye
Üst Alt