Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

iki bilgisayardan aynı anda internete girebilmek

iki bilgisayardan aynı anda internete girebilmek
0
86

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
SORUN:
İki bilgisayarı Ethernet ve Icablo ile birbirine bağladım Sistemlerin birinde modem yok Her iki PC'den de İnternet'e girilebilmesi icin ne yapmam gerekiyor?

COZUM:
Onceki cozumde (13) bulunan acıklama bu soru icin de gecerlidir Tek fark, sozkonusu disketin modem bulunan sistemde hazırlanması zorunluluğu olacaktır Yarattığınız bu disketi Windows XP, Windows ME ve Windows 98 SE calıştıran sistemlerde kullanabilirsiniz

Similar threads

SORUN: İki bilgisayarı Ethernet ve Icablo ile birbirine bağladım Sistemlerin birinde modem değil Her iki PC'den de İnternet'e girilebilmesi için ne yapmam gerekiyor? ÇÖZÜM: Önceki çözümde (13) yer alan tanımlama bu soru için de geçerlidir Tek fark, sözkonusu disketin modem bulunan sistemde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
SORUN: Aynı evde ya da apartmanda bulunan iki bilgisayarı birbirine bağlayarak ureticiliği artıran uygulamalar (Quake 3 gibi) calıştırmak istiyorum Bunu ne şekilde ve hangi parcalarla yapabilirim? COZUM: Bunun en kolay yolu, ilk olarak ağ yapılandırması daha basit olan Windows XP...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
ntldr eksik hatası,ntldr eksik hatası duzeltme,ntldr eksik sorunu, ntldr eksik cozumu nedir, ntldr eksik hakkında bilgiler, ntldr eksik nasıl duzeltilir, imagesntldreksikhatasibilgisayaracilmiyorcozumuburda5ad32f6a660f7 Ntldr eksik hatasının duzeltilmesi NTLDR eksik Yeniden başlat ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
SORUN: Windows 9598Me ve kablo modem kullanıyorum Bazen bağlantı kısa bir sureden sonra kopuyor Modem tekrar online olduğunda ise veri transferi yapmamaya başlıyor Bilgisayarı yeniden başlatınca bile sorun cozulmuyor COZUM: Temel sorun bilgisayarınızın İP alıp almamasıdır İşletim sisteminiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Sistemle İlgili Olan Dosya Yollarını Değiştirmek Windows XP ile calışırken, tum ayarların ilk kurulduğu zaman belirlenmiş olan klasorlere gore yapılması hoşunuza gitmiyorsa, bu dosya yollarını değiştirebilirsiniz HKEYCURRENTUSER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\Shell...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
858,498Konular
982,054Mesajlar
30,041Kullanıcılar
feneraySon üye
Üst Alt