Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

iki gönül bir olunca samanlık seyran olurmu?

iki gönül bir olunca samanlık seyran olurmu?
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
iki gönül bir olunca samanlık seyran olurmu? anketim sizleri bekliyor hadi kızlar bi el atın anketim sizleri bekliyor hadi kızlar bi el atın İki gönül bir olunca samanlık seyran olur mu?ikigonulbiroluncasamanlikseyranolurmu5c51bb5d02662gifalt :d014: D014 :d014:  

Similar threads

iki gonul bir olunca samanlık seyran olur anlamı İki Gonul Bir Olursa Samanlık Seyran Olur Atasozunun Anlamı nedir İki Gonul Bir Olunca Samanlık Seyran Olur: Biraz işve maksadı ile soylenen bu atasozunde şu anlatılmaktadır: Birbirini seven iki insan yada cift yanyana oldukları surece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Deniz&Hüsnü onlar artık yoklar galiba bu ilişkide bitti diyebilirmiyiz acaba ben yorumsuzum bunların tümü 24 akort ARTIK 'O ŞAHIS' OLDU! 1548638976 1548638976 denizhusnu5c4e5b0510e47denizhusnu5c4e5b0510e47 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberseki01nisan&w...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Arda Turan ve Sinem Kobal evleniyor mu? sinem kobal arda turan arda turan sinem kobal ve ve arda turan evlendi, sinem kobal arda turan haberleri, sinem kobal arda turan evlendimi, sinem kobal arda turan ne süre evlenecek Son zamanlarda magazin gündemlerinde aralıksız aşklarından laf ettiren...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Birbirine muhalefet soy sözlerimiz Birbirine muhalefet soy sözlerimiz 'damlaya damlaya göl olur' 'taşıma suyla değirmen dönmez' 'iyi insan lafın üzerine gelir' 'iti lahza çomağı hazırla' 'bir elin nesi var iki elin sesi var' 'nerde çokluk orda bokluk' 'fazla mal göz çıkarmaz' 'azıcık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
atasözlerimizdeki tezatlıklar • Damlaya damlaya göl olur Taşıma suyla değirmen dönmez • İyi insan lafın üzerine kazanç İti lahza çomağı hazırla… • Bir elin nesi var iki elin sesi var Nerde çokluk orda …luk • Artı mal göz çıkarmaz Hemen Hemen Hiç aşım ağrısız başım… • Kervan yolda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,475Konular
981,233Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt