iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler:
5 Orta Boy Patates
5 Havuç
1 Kahve Fincanı
Zeytinyağı
1 Su Bardağı Yoğurt
1 Demet Dereotu
1 Limon
1 Diş Sarmısak
HAZIRLANIŞI :
Patatesleri haşlayıp soyduktan sonra püre haline getirin
Zeytinyağı,tuz ve limon ile iyice karıştırıp payreks tabağa serin
Havuçları rendeleyip, bir çay bardağı zeytinyağı ve bir tutam tuz ile kızartın
Karışımı patates püresinin üzerine döküp, hazırladığınız sarmısaklı yoğurt ile üzerini süsleyip servis yapın
5 Orta Boy Patates
5 Havuç
1 Kahve Fincanı
Zeytinyağı
1 Su Bardağı Yoğurt
1 Demet Dereotu
1 Limon
1 Diş Sarmısak
HAZIRLANIŞI :
Patatesleri haşlayıp soyduktan sonra püre haline getirin
Zeytinyağı,tuz ve limon ile iyice karıştırıp payreks tabağa serin
Havuçları rendeleyip, bir çay bardağı zeytinyağı ve bir tutam tuz ile kızartın
Karışımı patates püresinin üzerine döküp, hazırladığınız sarmısaklı yoğurt ile üzerini süsleyip servis yapın