Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İKİ Monitör Arasında kaldım ACİL YARDIM yarın alıcam,yardımlara + rep

İKİ Monitör Arasında kaldım ACİL YARDIM yarın alıcam,yardımlara + rep

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaslar yarın bi monitör alıcamda
SAMSUNG P2250 215' LCD Wide Screen MONİTÖR 2 MS, DVI, Full HD
ve
LG W2261VPPF 215' LCD Wide Screen MONİTÖR 2 ms, DVI, HDMI, Full HD
arasında kaldım

Bu konularda pek bi bilgim yok Ama aralarındaki tek fark LG'nin HDMI desteklemesi ben ps3'e falan bağlamicam sizce oyunlarda ve filmlerde en iyi görüntü performansını hangisi verir ve hdmı bi fark yaratıyormu

Similar threads

Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,949Kullanıcılar
SOPAROGLANSon üye
Üst Alt