Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SECKİN GUNDUZ
BİR SES
BİR TUMCE
Cayından dolu bir yudum aldı Ilınmıştı Elinde bardak , “Buyuk bir kentin , diye fısıldadı , “daracık bir sokağındadır butun yaşantım Bir icişte bardak yarılanmıştı Kaşığıyla bardağın ağzını kapamaya calışıyordu Bırakır bırakmaz dengelenemeyen kaşık...
iki nokta ust uste,İki nokta nedir, iki noktanın anlamı
iki nokta nedir nerelerde kullanılır?
İki nokta bir noktalama işaretidir Yaygın bicimde iki nokta ust uste şeklinde yanlış bir kullanımı vardır
1 Kendisinden sonra ornek verilecek cumlenin sonunda kullanılır:
2 Kendisinden...
imageskirginim5b0b3c5fa04c0
İki tırnak işareti arasına sığan bir kac kelimeydin sen, icimi oyup gecen ruzgarlara inat, yurek durağımda beklediğim tek yolcu
Gerceklerde aramıyorum artık seni, gercek olmadığına inandırdım kendimi
Kırgınım yalnızca hatta adı aşk ile başlayan cumleler...
Ataol Behramoğlu'nun birbirinden guzel şiirlerini sizler icin sayfamızda bir araya getirdikUnlu Şaiirin ozellikle Aşk adına yazdığı şiirler cok fazla beğeniliyor ve okunuyorSizde Ataol Behramoğlu şiirleri okumak istiyorsanız sayfamızdaki şiirlerden yararlanabilirsiniz
ALT...
imagesnoktalamalarim5b06f67117175
imagesnoktalamalarim5b06f67229652
NOKTALAMALARIM
Uzun ince bir yolda yuruyorum Sevdiğime giden yolda… Yururken, ayağıma incecik bir şeyin battığını farkettim Ah evet, bir virguldu bu! Benden once okuluna giden bir oğrencinin kitabından duşmuş olmalıydı...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.