Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İki nokta ust uste şiiri

İki nokta ust uste şiiri
0
174

Similar threads

SECKİN GUNDUZ BİR SES BİR TUMCE Cayından dolu bir yudum aldı Ilınmıştı Elinde bardak , “Buyuk bir kentin , diye fısıldadı , “daracık bir sokağındadır butun yaşantım Bir icişte bardak yarılanmıştı Kaşığıyla bardağın ağzını kapamaya calışıyordu Bırakır bırakmaz dengelenemeyen kaşık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
iki nokta ust uste,İki nokta nedir, iki noktanın anlamı iki nokta nedir nerelerde kullanılır? İki nokta bir noktalama işaretidir Yaygın bicimde iki nokta ust uste şeklinde yanlış bir kullanımı vardır 1 Kendisinden sonra ornek verilecek cumlenin sonunda kullanılır: 2 Kendisinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
imageskirginim5b0b3c5fa04c0 İki tırnak işareti arasına sığan bir kac kelimeydin sen, icimi oyup gecen ruzgarlara inat, yurek durağımda beklediğim tek yolcu Gerceklerde aramıyorum artık seni, gercek olmadığına inandırdım kendimi Kırgınım yalnızca hatta adı aşk ile başlayan cumleler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Ataol Behramoğlu'nun birbirinden guzel şiirlerini sizler icin sayfamızda bir araya getirdikUnlu Şaiirin ozellikle Aşk adına yazdığı şiirler cok fazla beğeniliyor ve okunuyorSizde Ataol Behramoğlu şiirleri okumak istiyorsanız sayfamızdaki şiirlerden yararlanabilirsiniz ALT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
imagesnoktalamalarim5b06f67117175 imagesnoktalamalarim5b06f67229652 NOKTALAMALARIM Uzun ince bir yolda yuruyorum Sevdiğime giden yolda… Yururken, ayağıma incecik bir şeyin battığını farkettim Ah evet, bir virguldu bu! Benden once okuluna giden bir oğrencinin kitabından duşmuş olmalıydı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
858,468Konular
981,192Mesajlar
29,541Kullanıcılar
osmanımSon üye
Üst Alt