Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Iki Rahibe :)

Iki Rahibe :)
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Iki Rahibe Iki rahibe varmis biri matematikçi biri mantikliBunlar bir aksam karanlikta kiliseye dönerlerken matematikçi rahibe mantikliya dönerek ; Yaklasik 20 dakikadir bir adam bizi takip ediyor ve gittikçe yaklasiyor su anda aradaki mesafe 50 metreder Bunun üstüne mantikli rahibe bunun tek mantikli açiklamasi olabilecegini ve adamin kendilerine tecavüz edecegini ve daha hizli yürümeleri gerektigini belirtirRahibeler daha hizli yürümeye baslarlar 2 dakika daha sonra matematikçi rahibe: Adam da hizlandi ve aradaki mesafeyi kapatiyor, su anda 30 metre arkamizda O zaman mantik olarak kosmamiz gerekir Rahibeler kosmaya baslar ve 3 dakika sonradan matematikçi rahibe O da kosuyor ve arayi kapatiyor su anda uzaklık 10 metreO vakit mantik olarak bizi yakalayacak birimiz saga digerimiz sola saparak kiliseye ulasmaya çalisalim en düşük birimiz kurtulur Ve matematikçi saga dogru kosmaya mantikli sola dogru kosmaya baslar Matematikçi 20 dakika sonra kiliseye ulasir ve telas içinde beklemeye baslar Aradan 40 dakika geçtikten sonra mantikli rahibe kazanç Matematikçi sorar ; Ne oldu ne yaptin ? Adam beni peşine düşüp takip etti artik mesafe üçbes adima kadar azalmisti, mantik olarak daha fazla kosmanin anlami yoktu Eeee Mantik olarak ben durdum adamda durdu Sonra Mantik olarak ben etegimi kaldirdim oda pantolonunu indirdi Peki sonradandaha sonra ne olacak etegini kaldirmis bir rahibe pantolonunu indirmis bir adamdan DAHA HIZLI KOSARikirahibe5c5633cbd6da3gifalt :dil: :dil: :dil:ikirahibe5c5633cbd6da3gifalt :dil: :dil: :dil:  

858,497Konular
982,566Mesajlar
30,312Kullanıcılar
aarassqeSon üye
Üst Alt