Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İkinci Ara Tatil Sona Eriyor

İkinci Ara Tatil Sona Eriyor
0
135

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
s-c8beecb71097db087b14fb169d9e2ad889c7ac6b.jpg

18 milyon öğrenci için yarın ders zili çalacak. Bilhassa 8 ve 12'nci sınıf öğrencilerinin imtihanlara hazırlık tempolarını artıracakları bir süreç başlayacak.

İkinci devirde 9 günlük orta verildi. Öğrenciler tatilde dinlendiler, okul vakti fırsat bulamadıkları aktiflikleri yaptılar.

Öğretmenler de orta tatil boyunca mesleksel gelişim eğitimlerini Öğretmen Bilişim Ağı üzerinden aldı.

Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki 18 milyon öğrenci için eğitim öğretim kaldığı yerden devam edecek.

Hazırlık temposu artacak

trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr
Okulların açılmasıyla 8 ve 12'nci sınıf öğrencileri için imtihanlara hazırlık temposu artacak.

8'inci sınıf öğrencileri Liseler Geçiş Sistemi kapsamındaki merkezi imtihana hazırlanacak. İmtihan 5 Haziran'da yapılacak.

12'nci sınıfların gireceği Yükseköğretim Kurumları İmtihanı ise 18-19 Hazira'da gerçekleştirilecek.

858,499Konular
982,589Mesajlar
30,354Kullanıcılar
bwidowwSon üye
Üst Alt