Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ikinci bir cdrom montajı nasıl yapılır?

ikinci bir cdrom montajı nasıl yapılır?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
makinamda nec cdrom vardı bende birtane lg dvdrw aldım makinayı açtım diğer cdrom dan gelen üzerindeki ikinci dişi data kablosunu data girişine ve yine güç kablosundan gelen ikinci dişi güç kablosunuda güç girişine taktım ama makina ikinci cdrom u tanımıyor ama diğerinin kablolarını buna takınca tak tanıyor ve çalışıyor ikisini aynı anda nasıl çalıştırabilirm yardımlarınızı veya yardım alacağım detaylı anlatımlı bir site biliyorsanız çok makbule geçecek ( baya bir acemiyim
bu arada kurban bayrımınızı kutlu olsun

SAYGILARIMLA

Similar threads

Görüntü Arızaları $ VGA çıkışında görüntü elde edilemiyor (görüntü yok) Bu arıza en çok karşılaşılan arızalardan olup aşağıdaki adımların takip edilmesi ile çözüme kısa zamanda ulaşmak mümkün olacaktır Bu tür arızalarda makine çalıştığı çok iyi bilinen monitör, klavye, mouse gibi çevre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Standart bir pc montajı aşağıdaki adımları uygulamakla mümkündür Montaja başlamadan önce ilk kez ana araç ve gereçlerin elimizde bulunmasında avantaj vardır; bunları şöyle sıralayabiliriz 1Yıldız tornavida 2Düz tornavida 3Karga burun 4Cımbız 5Yan keski 1Adım: Kasaya emrindeki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Standart bir pc montajı aşağıdaki adımları uygulamakla mumkundur Montaja başlamadan once oncelikle belli başlı arac ve gereclerin elimizde bulunmasında fayda vardır; bunları şoyle sıralayabiliriz 1Yıldız tornavida 2Duz tornavida 3Karga burun 4Cımbız 5Yan keski 1Adım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Bölüm1 Çoğumuz BIOS denen terimi duymuşuzdur Sistemimiz açılırken ekranın alt tarafında yazan “Press DEL (F2 ya da F1 de olabilir) to enter setup satırı ilgimizi çekmiştir ama BIOS’ a girdiğimizde, İngilizce bilsek bile, anlamadığımız bir sürü teknik terim vardır Peki nedir bu BIOS ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Masa üstü pc alırkan uyarı edilmesi gerekenler Bilgisayar takriben 1213 parçadan oluşur Ve malesef bilgisayarı almakla çamaşır makinesi ya da tv almak aralarında fazla ayrım var En büyük ayrım tv aldığınızda bu bir markadır Cihazın bütünü tek bir işyeri kadar üretilmiştir Bilgisayarı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,496Konular
981,699Mesajlar
29,773Kullanıcılar
LIVELYSon üye
Üst Alt