Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İkinci kez reddedildim !! Unutmalımıyım ?

İkinci kez reddedildim !! Unutmalımıyım ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Öncelikle selamlar
Benim 3 aydır görüştüğüm bir kız var Arkadaş çevresinde tanıştık Telefonunu birincil günden aldım Alır almazda mesajlaşmaya başladık Günün 24 saati mesajlaşıyoruz 3 ay baştan başa kesintisiz Ben en sonunda onu sevdiğimi ona söyledim Ama o olmaz falan dedi Görüşmiyelim 1 hafta falan dedi 4 gün sonradan mesaj atmaya başladı
Kızın arkadaşı benim de arkadaşım Onunla konuşmuş işte erken davrandı azıcık daha beklemeliydi Bir şeylerimizi paylaşsaydık biraz daha artı vakit geçirseydik demiş Her neyse aradan 1 ay geçti kıza her tarafta açıldım Gene reddetti

Ne yapmalıyım sizce unutmalımıyım ? Yahut devam mı etmeliyim ?

Yorumlarınızı bekliyorum ve teşşekkürler çoktan ve önemli yorumlar olsun lütfen

Similar threads

Öncelikle selamlar Benim 2 aydır görüştüğüm bir kız var Dost çevresinde tanıştık Telefonunu birincil günden aldım Alır almazda mesajlaşmaya başladık Günün 24 saati mesajlaşıyoruz 2 ay baştan başa kesintisiz Ben en sonunda onu sevdiğimi ona söyledim Oysa o olmaz falan dedi Görüşmiyelim 1 hafta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
277
Merhaba arkadaşlar, Uzun süredir bir kızla konuşuyorum Kız beni iki kez reddetti, sonra diğer bir çocukla çıkmaya başladı İlişkileri uzun sürmedi 1520 gün falan Biz onunla bu süre içinde konuşmuyorduk Ben özellikle uzaktan duruyordum, o arada konuşmaya çalışıyordu pek oralı olmamaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
arkadaşlar bir kız arkadaşım vardı sürekli onunla ilgilenirdim okuldan daha sonra evine bırakırdım sürekli iltifatlar aşkım canım cicim prensesim ama bigün ne olduysa durup dururken faceden mesaj attı ara verelim diye bende sinirlendim 2 hafta oluyor çıktığımız ne arası ayrıldık dedim fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Arkadşlar merhaba, benim bir kız arkadaşım vardı Bir rustu Yurt dışarıya tanıştık bir kaç gün buluştuk, yemek yedik ilk olarak sevgilim oluyordu aynı şekilde onunda Ama süre geçti ben TR'ye döndüm ama sürekli konuşuyorduk Bir zaman daha sonra tavırlarında dost etkisiyle önemli değişimler oldu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Arkadaşlar benim haziran ayından beri sevdiğim bi kız var temmuz ayında açıldım buna ama reddetti Herangi bir sebeb söylemedi fakat redetti sevgilisi falan yoktu Halada yokmuş dün gece sordum gülerek değil dedi Onu hatırlamamak için herşeyi yaptım zaman zaman kendime zarar verdiğim bile oldu 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,498Konular
982,058Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt