İkinci Öğretim Harçları Acaba Kalkacak mı Diye Bekleyenlere 2 Öğretim Harçları Kalktı mı İkinci Öğretim Harçları Kalkacak mı Sevgili melekler, sabahleyin yaptığımız paylaşımda üniversite harçlarının kaldırıldığı haberini vermiştik sizlere Yalnız 2öğretim öğrencileri 2 Öğretim Harçları Kalktı mı diye merak edebilirler, bu konuyla ilgili detayları yayınlıyoruz bu sayfamızda 1549040314 1549040314 ikinciogretimharclariacabakalkacakmidiyebekleyenlere5c547abe5cc9fikinciogretimharclariacabakalkacakmidiyebekleyenlere5c547abe5cc9f ikinciogretimharclariacabakalkacakmidiyebekleyenlere5c547abe5cc9f Dün akşam Bülent Arınç'ın harçlarla ilgili açıklamada bulunmasından daha sonra tüm öğrenciler ayağa kalktı İkinci öğretimde harçların kaldırılmaması öğrencilerin tepki göstermesine neden oldu Öğrenciler ikinci öğretim harçlarının kaldırılıp kaldırılmayacağı konusunda açıklama bekliyor SETA Vakfı direktörü Bekir Gür Bu harçların da kaldırılması, 2 öğretimin kapanması demekşeklinde açıklamada bulundu Bekir Gür'ün açıklamalarından; 2 öğretimde harçların kaldırılmasının muhtemel olmadığı sonucu çıkarılabilir