Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İkinci Zam Olacak mı? Bakan Bilgin'den Asgari Ücret Açıklaması

İkinci Zam Olacak mı? Bakan Bilgin'den Asgari Ücret Açıklaması
0
102

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
s-b4f6ae198f2d91c17fb06cf947ebe0b5609b7870.jpg

Çalışma ve Toplumsal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Alım, Şehitkamil Sanat Merkezi’nde düzenlenen Üretim Sürecine İştirak Programı Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Programda konuşan Bakan Alım, 'Türkiye tarihinde birinci defa minimum fiyatı yüzde 50 üzerinde attırdık. Bu günlerde yeniden asgari ücret tartışmalarını manalı bulmuyorum' dedi.

Bir dizi ziyaret için Gaziantep’te bulunan Çalışma ve Toplumsal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Alım, Şehitkamil Sanat Merkezi’nde düzenlenen 'Üretim Sürecine İştirak Yeni Bir İstihdam Modeli' programı tanıtım toplantısına katıldı.

"Asgari fiyat tartışmalarını manalı bulmuyorum"

Asgari fiyatta ikinci zam yapılacağı tezlerine yanıt veren Çalışma ve Toplumsal Güvenlik Bakanı Vedat Alım, 'Türkiye Cumhuriyeti tarihinde birinci kere minimum fiyatı yüzde 50 üzerinde attırdık. Bu günlerde yeniden asgari ücret tartışmalarını manalı bulmuyorum. Zira gerekeni enflasyon farkı ile yaptık. Bu durumlarda emekçiyi de iş vereni de düşünmek lazım. Zira minimum fiyat artarken, iş verenlerin de maliyeti arttı' dedi.

Similar threads

Asgari fiyat temmuz ayında yapılacağı konuşulan ek artırım gündemde. AKP’li yetkililerin taban fiyata artırım sinyali vermesi sonrasında, temmuz ayında taban fiyata yapılacak artırım merak edilmeye başlandı. Minimum fiyat, yeni yılla birlikte 4 bin 250 lira olmuştu. Temmuzda ek artırım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Çalışma ve Toplumsal Güvenlik Bakanı Vedat Alım, Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu'nun aktifliğine katıldı ve taban fiyat ile ilgili kıymetli açıklamalarda bulundu. Bakan Alım, minimum fiyat temmuz artırımı için önümüzdeki haftayı işaret etti. ‘Çalışmalar bitmek üzere’...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
22 Mart Salı günü dünyada ve Türkiye'de yaşanan son dakika gelişmeleri ile toplumsal medyada en çok konuşulan gündem başlıklarını sizler için derledik. 1. 80 yaşındaki Alzheimer hastası bayanın, bakıcısının azaplarına maruz kaldığı ortaya çıktı. Hastaneye kaldırılan yaşlı bayanın bedenindeki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, asgari ücretin tespitine ilişkin görüşmelerle ilgili, 'Ben görüşmeleri ilk haftada bitirme kararındayım. Olur gibi görüyorum' dedi. Yaklaşık 8 milyon çalışanın merakla beklediği asgari ücret için görüşmeler aralık ayında başlıyor. Gözler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Asgari ücret zammı için son dakika açıklama geldi. Son dönemin en sıcak konusu asgari ücrete yapılacak olası ikinci zam için beklentiler devam ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk-İş Başkanı Ergun Atalay ile görüşme gerçekleştirdi. Kritik toplantının hemen ardından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,542Konular
981,897Mesajlar
32,550Kullanıcılar
HarrabSon üye
Üst Alt