Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İkiz Kuledeki Türkler...

İkiz Kuledeki Türkler...
0
221

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
İkiz Kuledeki Türkler İkiz Kulelerdeki Türkler* Terörist saldırıda çöken ikiz kulelerde çalışanların büyük bir bölümü öldü Kulelerde çalışan Türklerin büyük bölümüyse hayatta Basına yansıyan hikâyelere kadar Türklerin kurtuluş sırları şöyle : En kötüsünü düşündüler : Yapı sarsılınca Türklerin akıllarına iki olanak geldi : Ya uçak çarptı, ya deprem oldu ABD'lilerse sistemlerde patlama oldu diye düşündü Türk 'Nasıl kurtulurum'u planlarken ABD'li masasında çalışıyordu Anonsları dinlemediler : Devlete Ait emirleri ciddiye almayan Türkler, izdihamı engellemek için hoparlörden yayılan Binayı terk etmeyinuyarılarına aldırmayıp anında merenlere yöneldi Cepler defalarca açık : Tam bu sırada en önemli toplantıda bile kapamadıkları, tuvalette deha yanlarında bulundurdukları cep telefonları çaldı, dostları ivedi kaç, binaya uçak çarptıdiye uyardı Emniyet şeridini ihlal : Binadan kurtulan bir Türk'e kulak verelim: Amerikalılar merenin sağından tek sıra halinde iniyordu Polise Niçin solu kullandırmıyorsun?dedim Yukarı çıkanlara ayırdıkdedi Gülüp tek başıma soldan jet gibi indim 2 dakika sonradan yapı çöktü İleriyi gördüler : Kurtulan bir Türk kızı anlatıyor : Binadan çıkınca derhal uzaklaştım Çünkü depremde binalar sallantıdan 1520 dakika sonradan çökmüştü ABD'lilerse binanın önünde telefonla 'Kurtuldum' diye müjde veriyorlardı Kuleler çökerken sanırım aşağı kaldılar