Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İkiz Resmi, İkiz Resimleri

İkiz Resmi, İkiz Resimleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
İkizler İkiz Resimleri

İkizler dendiğinde en sevimli olanlar tabiki ikiz bebekler resimler de bilhassa bebekleri seçdim içlerinden tercih yapamadım hepsi fiilen fazla sevimli umarım beğenirsiniz arkadaşlar işte en hoş İkiz Fotorafları

*

Similar threads

İkizler İkiz Resimleri İkizler dendiğinde en sevimli olanlar tabiki ikiz bebekler resimler de ozellikle bebekleri secdim iclerinden secim yapamadım hepsi gercekten cok şirin umarım beğenirsiniz arkadaşlar işte en guzel İkiz Fotorafları imagesikizresmiikizresimleri5b0c3616cbdd3...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
İkiz ve üçüz büyütmenin incelikleri İkiz ve üçüz büyütmenin incelikleri 1548498635 1548498635 ikizveucuzbuyutmeninincelikleri5c4c363d196e4ikizveucuzbuyutmeninincelikleri5c4c363d196e4 http:wwwanneyizbizimageskategeripng 1548498635 1548498635...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
İkİz Bebek Bakimi Hamile kadın bir bebek düşüncesindeyken aniden ikiz bebekleri olacağını öğrenince telaşlanması olağandır Çünkü bir bebek için düşünülen planlar artık iki bebek için yapılmaya başlanmalıdır Anne adaylarının bir kısmı doğacak olan bebeğin ihtiyaçlarını onarmak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
İkiz bebeklere nasıl bakılır nelere uyarı edilir İKİZ BEBEK BAKIMI​ Hamile kadın bir bebek düşüncesindeyken ansızın ikiz bebekleri olacağını öğrenince telaşlanması olağandır Çünkü bir bebek için düşünülen planlar bundan böyle iki bebek için yapılmaya başlanmalıdır Anne adaylarının bir kısmı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
İkiz gebelik şansının artması ile ilgili bilinen genetik özelliklerin ne kadar etkili olduğunu sizler için araştırdık. İkizi olan bir kadın, ikiz çocuk doğurabilir mi? İkiz gebelik şansının artması neye bağlı? İkiz gebelik nesil atlar mı? İşte çoğul gebelikle ilgili merak edilen tüm bu soruların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
858,506Konular
983,023Mesajlar
33,106Kullanıcılar
Asi1234Son üye
Üst Alt