Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İks Değerlendirme

İks Değerlendirme

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
İks Değerlendirmesi,İks Değerlendirme hakkında veri,İks standartlar,İks bilgilendirme

İks Değerlendirme

İks;
1 Eğitim Yönetimi
2 ÖğrenmeÖğretim Süreçleri
3 Takviye Hizmetler
olarak 3 Standart Alanında toplanmıştır Bu Standart Alanlarının altında 12 standart ve 43 alt standart yer almaktadır EĞİTEK kadar geliştirilen yazılım yoluyla okulların kuvvetli ve çelimsiz yönleri saptama edilirken mektep yöneticilerinin, öğretmenlerin, çocukların ve velilerin görüşleri alınacak ve verilen bilgilere de dayanılarak yapılan değerleme sonuçları sistem üzerinden otomatik olarak çözümleme edilerek raporlanacaktır Bu paydaş kitlenin yanı sıra okullarımızın durumunu müfettişler ve Ulusal Eğitim Bakanlığı da çözümleme imkânı bulacaktır Elde edilen sonuçlar; okul, ilçe, il ve merkez teşkilatı birimlerince eğitimi geliştirici çalışmalara kaynaklık edecektir Dolayısıyla okullarımızın gelişimi için bütün paydaşların etkili katılımı sağlanacak ve iyileştirici çalışmaların başlatılması için merkezi ve yerel düzeyde profesyonel yardım alınması sağlanacaktır bundan başka sistemin sonuçları, hizmet içi eğitimlerin planlanmasında, bütçe kaynaklarının etkili kullanımında, yatırım planlamalarında, iç kontrol mekanizması için manâlı katkı maddesi sağlayabilecektir

alıntıdır *

Similar threads

İks İlköğretim Kurumları Standartları nedir İks İlköğretim Kurumları Standartları meb İks İlköğretim Kurumları Standartları modül İlköğretim Kurumları Standartları (İKS); Millî Eğitim Bakanlığına alt ilköğretim okulları ile ilçe, il ve merkezi düzeyde, okulda çocuğa karşın sunulan her türlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Fizikte ölçme görünüşe göre basit olmasına rağmen, göründüğü gibi kolay olmayıp karmakarışık bir işlemdir Ölçme olabilmek için sırayla aşağıdaki sorulara yanıt çağırmak gerekir; Neyi ölçeceğiz? Nesini ölçeceğiz? Ne ile Ölçeceğiz? Kim ölçecek? Ne kadar? BİLİNMESİ GEREKEN ÖLÇME...
Cevaplar
0
Görüntüleme
254
Fizikte kullanılan ölçme araçları, Fizikte kullanılan ölçme araçları hakkında bilgiler, Fizikte ölçme görünüşte kolay olmasına rağmen, göründüğü gibi kolay olmayıp girift bir işlemdir Ölçme olabilmek için sırayla aşağıdaki sorulara yanıt aramak gerekir; Neyi ölçeceğiz? Nesini ölçeceğiz? Ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
222
Sınıf Geçme Yönetmeliği 2019, Sınıf Geçme Yönetmeliği Lise, sınıf geçme yönetmeliği ortaöğretim Millî Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Kurumları Derslik Geçme ve Imtihan Yönetmeliği BİRİNCİ KISIM Genel Hükümler BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Destek, Tanımlar ve Genel İlkeler Niyet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Fruktozlu diyet, işlenmiş gıda, sedentar aktivite (tv, dijital oyunlar vb) oranlarındaki artışlar günümüzde obezite artışına neden olmuştur. Yaşam biçimindeki değişim daha önce erişkin hastalıkları olarak bilinen görülen hipertansiyon, tip II diyabet ve koroner hastalıklar çocuk ve genç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,496Konular
982,225Mesajlar
30,141Kullanıcılar
HasantemelSon üye
Üst Alt