Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İks Gov

İks Gov
0
120

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
İlkoğretim kurumları standartları uygulaması ( İKS )

İlkoğretim kurumları standartları daha onceki yıllarda pilot sehirlerde uygulaması ve test aşaması gercekleştirilmiştiİks tam olarak şoyle acıklanabilirOğretmenler oğrencilere not veriyorlarsa bu İks uygulaması ile ogrenci velileride Oğretmenler hakkında not verebilecekler
Oğretmenlere seminerler 16 mart tarihinde başlayan iks uygulaması bu yıl yani 2019 yılında sadece okul mudurlerine uygulanacak onumuzdeki yıllar ise tum okul oğretmenlerine uygulacaktır

OĞRENCİVELİ IKS GİRİŞ EKRANI İks Gov icin TIKLAYINIZ

Similar threads

İlköğretim kurumları standartları uygulaması ( İKS ) İlköğretim kurumları standartları daha önceki yıllarda pilot sehirlerde uygulaması ve deneme aşaması gerçekleştirilmiştiİks iyice şöyle açıklanabilirÖğretmenler öğrencilere anekdot veriyorlarsa bu İks uygulaması ile ögrenci velileride...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
İks Nedir, İks Ne çağırmak, İks anlamı, İlköğretim kurumları standartları uygulaması Nedir İKS Ne İlköğretim kurumları standartları daha önceki yıllarda pilot sehirlerde uygulaması ve deneme aşaması gerçekleştirilmiştiİks tamamiyle şöyle açıklayabilirizNasıl ki öğretmenler öğrencilere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
İks Dökümanları,İks Döküman,İlköğretim Standartları dökümanları,İKS İlköğretim Standartları Eğitim Dökümanları,iks 2019,İks ne işe yarar, İks Evrak İlköğretim kurumları standartları daha önceki yıllarda pilot sehirlerde uygulaması ve test aşaması gerçekleştirilmiştiİks bütün olarak şöyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
İlköğretim kurumları standartları nedir İKS İlköğretim Kurumları Standartları'nın kısaca yazılışıdır İlköğretim kurumları standartları daha önceki yıllarda pilot sehirlerde uygulaması ve deneme aşaması gerçekleştirilmiştiİks bütünüyle şöyle açıklayabilirizNasıl fakat öğretmenler öğrencilere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
İks ne demek, İks tanımı İks anlamı İks tam olarak şoyle acıklayabilirizNasıl ki oğretmenler oğrencilere not veriyorlarsa bu İks uygulaması ile ogrenci velileride Oğretmenler hakkında not verebilecekler
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt