Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İks Mebbis

İks Mebbis

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Mebbis İks, İks Mebbis veli, İks Mebbis veli girişi, İks Mebbis öğrenci girişi, İks Mebbis nedir, İks Mebbis nasıl girilir

İks Mebbis ögrenci ve veli girişi için aşağıdaki linke tıklayınız

İks Mebbis Buradan

Öğrenci ve veliler bu linkten girip Tc Kimlik no ve Mektep no ile karşılarına gelen ekrandan rubrik testlerini doldurmaları gerekmektedir *

Similar threads

iks öğretmen girişi,mebbis iks yönetici girişi Okullar İKS Modülüne MEBBİS üzerinden erişebileceklerdirModülün kullanımına ilişkin devlete ait yazı ve data girişinde dikkat edilmesi gereken hususlara aşağıdaki linklerden ulaşılabilinir 03052019 tarihli 5833 sayılı yazı ve eki için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
İks Sistemi nedir, iks sistemi ne vakit açılacak, iks sistemi hakkında İks Sistemi İKS SİSTEMİ GİRİŞLERE AÇILDI Planlanan ve yapılan çalışmaların arkasında İKS sistemi 2019 Mayıs ayı itibariyle uygulamaya açılmıştırBu bağlamda okullarda görev yapan öğretmen ve yöneticilerin yapacakları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
İks Modül, İks Modülü Girişi, iks modülü hoca girişi, iks modülü veli girişi, iks modülü öğrenci girişi, iks modülü ne vakit açılacak İKS Modülü Bilgilendirme İks Modülü 20102019 öğretim yılı 2 dönem İlköğretim Kurumları Standartı MEBBİS üzerinden 04052019 tarihinden itibaren okulların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
İks Meb nedir,İlköğretim Kurumlar Standardı İKS Modülü Veli Girişi, İKS Modülü Öğretmen girişi İks Mebiks milli eğitim Yeni başlatılan sistemin ismi İKS İKS İlköğretim Kurumları Standartlı olarak açılımını yapabiliriz İKS ’yle kasıt okullardaki veli öğrenci ve öğretmenlerin kurumlarıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
İks Kurum Modülü girişi iks ilköğretim kurum standartları modülü İks Kurum Modülü İlköğretim okullarında standartları belirlemeye karşın kurum standartlarını belirleyecek bir ölçeklendirme sistemidir Farklı Alanlara Yönlendirilmiş testlerin verildiği ankete öğrenciler, öğretmenler ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,461Konular
981,109Mesajlar
29,529Kullanıcılar
peaceSon üye
Üst Alt